Šport
40 ogledov

Navas čaka na Lópezov odhod

Lopez Varane Real Madrid Valencia Liga BBVA Španija prvenstvo Reuters
Pri madridskem Realu je ponovno pod drobnogledom mesto vratarja. Tokrat glavni akter ni Iker Casillas.

Aktualni evropski prvaki so galicijskemu vratarju že sporočili, da nanj ne računajo več. Povsem blizu prihoda v Madrid je namreč Kostaričan Keylor Navas, dosedanji vratar Levanteja. Mesto klubske legende - Ikerja Casillasa - tokrat ni ogroženo, trije vrhunski vratarji pa bi bili vendarle preveč tudi za Real Madrid.

Monaco, Napoli, morda tudi Chelsea

Po poročanju španskih medijev naj bi Diego López želel zajetno odpravnino. Njegova sedanja pogodba je namreč veljavna še tri sezone, v teh bi prejel okrog 12 milijonov evrov. Snubcev mu ne manjka in po vrnitvi Reala s priprav v ZDA se bodo Lópezovi predstavniki začeli pogajati z Monacom in Napolijem. Po nekaterih informacijah naj bi bil "v igri" tudi Chelsea, če bi Stamford Bridge zapustil Peter Čech.

Trener Reala Carlo Ancelotti ni želel komentirati nastale situacije. "O Keylorju Navasu ne morem govoriti, ker ni igralec Madrida," je dejal karizmatični trener. "Diego López izgleda dobro na treningih, tako kot vedno, pridno dela. Klubsko vodstvo mi ni sporočilo ničesar. Zame pozicija vratarja ni problem," je dodal Ancelotti, ki je že razkril, da bo na tekmi za evropski superpokal, na kateri se bo Real prihodnji petek v Cardiffu pomeril s Sevillo, branil Casillas.

Po poročanju španske Marce naj bi bili predstavniki Navasa že kar malce nestrpni. Real se je že pred časom dogovoril z Levantejem, da bo izplačal odkupno klavzulo za Kostaričana (10 mio. evrov), vendar pa je čakal na ugodno priložnost za odhod enega od čuvajev mreže. V Madridu želijo kar najhitreje "izseliti" Lópeza, saj bi radi Navasa kot novo okrepitev predstavili že v ponedeljek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice