Magazin > VIP
24 ogledov

Navdušila z napitnino

Taylor Swift FameFlynet
Taylor Swift je navdušila osebje filadelfijske restavracije, v kateri je pustila visoko napitnino.

Radodarna 23-letna pevka Taylor Swift, ki je na večerjo prišla po nastopu, je osrečila osebje v italijanski restavraciji Ralph's Italian, kjer je osebje nagradila s 500 dolarji napitnine, medtem ko je za samo večerjo, na katero je peljala prijatelja Eda Sheerana in Austina Mahoneja ter 18 plesalcev in drugih članov ekipe z njene turneje Red, pa odštela 800 dolarjev. "Taylor je bila zelo, zelo prijazna," je o pevki, ki je jedla piščanec s parmezanom, povedal vodja restavracije Ron Trombino in dodal, da je zelo prizemljena oseba.

Mlada country zvezdnica pa ni edina, ki za nagrajevanje postrežbe v restavraciji rada seže globoko v žep. Angelina Jolie in Brad Pitt sta lani v londonski restavraciji za večerjo s prijatelji zapravila 3.000 dolarjev in k temu dodala še tisoč dolarjev napitnine, rekorder pa je bil Jay-Z, ki je pred dvema letoma v miamijskem nočnem klubu drugo za drugo naročal stekelnice dragega šampanjca, ob koncu noči pa natakarje, ki so stregli njegovemu omizju, nagradil s kar 50 tisoč dolarji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.