Šport > Nogomet
22 ogledov

Navijač Arsenala ubil navijača L'poola

arsenal liverpool premier league rezultat tabela Reuters
Iz Kenije prihaja tragična vest o incidentu, ki se je zgodil po tekmi angleške Premier League med Arsenalom in Liverpoolom.

Kenijski spletni portal Standardmedia.co.ke poroča o incidentu, ki se je zgodil po tekmi 25. kroga angleške Premier League, na kateri je Liverpool visoko premagal Arsenal (5:1).

Navijač Arsenala je po tekmi pred neznanim lokalom v mestu Meru ubil gorečega podpornika Liverpoola, ki se je norčeval iz igre londonskega kluba.

''Anthony Muteithia, domnevno strasten navijač Liverpoola, je umrl v bolnišnici v Meruju, potem ko naj bi ga zabodel pobesneli navijač Arsenala. Tega naj bi razjezilo, da je navijač Liverpoola proslavljal vsako napako Arsenala. Napetost je dosegla vrhunec po zadnjem sodniškem pisku. Navijač Arsenala ni mogel obvladovati svoje jeze in zabodel navijača Liverpoola ter ga pustil umreti pred lokalom,'' piše spletni portal.

Lokalna policija je sporočila, da je preiskava v teku, a dodala, da za storilcem nimajo nobene sledi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.