Šport > Nogomet
13 ogledov

Navijač Cityja sprovociral Neymarja

neymar manchester city navijač Youtube
Napadalec Barcelone je hotel po tekmi Lige prvakov obračunati z navijačem Manchester Cityja, ki se mu je posmehoval zaradi domnevnega simuliranja.

Na stadionu Etihad sta se na prvi tekmi osmine finala Lige prvakov pomerila Barcelona in Manchester City, z dvema zadetkoma Luisa Suáreza pa so se zmage veselili Katalonci (2:1).

Neymarja je v 80. minuti tekme zamenjal Pedro, Brazilec pa se je na tribuni znašel na udaru enega od domačih navijačev. Portugalsko govoreč moški, oblečen v dres Yaye Touréja, se je norčeval iz zvezdnika Barcelone, ki naj bi se na igrišču zatekal k simuliranju.

Po kratki izmenjavi so se strasti pomirile, po zadnjem žvižgu pa se je Neymar odpravil do provokatorja. Mednju je takoj posegel redar in Brazilec se je s skupaj s soigralci vrnil v garderobe.

''Igral sem se z njim. Žalil me je, jaz pa sem se norčeval iz njega,'' je povedal Neymar, ki pa ni razkril, kaj je izrekel navijač Ciyja. ''Kaj je rekel? Ne morem ponoviti. Kar njega mama ni naučila, mene moja je,'' je dodal napadalec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.