Šport > Nogomet
0 ogledov

Navijač Morati: Ustavi ali pa me povozi!

navijači real madrid barcelona el clasico pokal EPA
Nocoj se bosta na Mestalli v finalu španskega kraljevega pokala udarila Real Madrid in Barcelona. Napetost pred pokalnim El Clásicom narašča tudi med navijači.

Real Madrid bo imel v finalu španskega pokala (Copa del Rey) priložnost, da osvoji prvo lovoriko pod vodstvom trenerja Carla Ancelottija, Barcelona pa se bo po izpadu iz Lige prvakov in spodrsljaju v domačem prvenstvu poskušala odkupiti z zmago proti večnemu rivalu.

Katalonci so v zadnjih dneh pogosta tarča kritik, vse glasneje pa se govori, da bo Gerardo Martino predčasno ostal brez trenerskega stolčka. Legendarni branilec Carles Puyol, ki po koncu sezone zapušča Barcelono, je trenerju v imenu igralcev izrekel brezpogojno podporo.

Po koncu treninga v Realovi bazi Valdedebas je pred mercedes Álvara Morate skočil pobesneli navijač kraljevega kluba in vpil: ''Ustavi ali pa me povozi!'' Moškega, ki se nikakor ni želel umiriti, je obvladal varnostnik na prizorišču.

Španski pokal (Copa del Rey), finale:

Sreda ob 21.30:
Barcelona – Real Madrid

Verjetni postavi

Barcelona: Pinto; Alves, Mascherano, Bartra, Alba; Busquets, Xavi, Fàbregas; Iniesta, Messi, Neymar

Madrid: Casillas; Carvajal, Ramos, Pepe, Coentrão; Alonso, Modrić, Isco; Bale, Di María, Benzema

Sodnik: Mateu Lahoz (Valencia)

Komentarjev 3
  • Monica Blanco 18:54 16.april 2014.

    obnasanje teh mladih generacij je pa nedopustno, žalostno.Moje mnenje: navijac ima prav , mislim da se lahko igralci zamislijo res nad svojim obnasanjem..to da se ne ustavijo in izmenijo par besed je res zalostno.vsi vemo da pogovor človeka ...prikaži več pomiri ali razburi,...seveda v tem primeru je slo za dobro voljo glede finalne tekme...malo vec sproščenosti, ki je pa zal mlada generacija ne kaze.Hala Madrid

  • Monica Blanco 18:50 16.april 2014.

    Pozdravljen, na hitro prevajam razburjenega stricka:v svojem govoru govori o tem da je nedopustno in sramotno od sedanjih zvezd belega baleta se pravi real madrida, da gre z avtom tako neolikano mimo navijacev, se niti ne ustavijo za stisk ...prikaži več roke, za kratek pogovor, avtogram ali kaj drugega.ta gospod je strasen navijac real madrida, se pravi res pravi navijac in tudi omenja besedo " socio" , ta beseda pomeni da je član real madrida se pravi navijac, ki ima dolocene privilegije na santiago bernabue s tem tudi omenja, da navijaci podpirajo klub in vse in da je to res " verguenza" sramota, da se to dogaja, s tem tudi sporoca ostalim navijacem na cesti, da nekega dne bodo spoznali resnico o vsem tem denarju, ki se obraca, ki je ne vidjo in da se bodo spomnili na to kar jim je govoril. s tem samo hoce povedati, da se on kod navijac spominja dogodkov izpred let nazaj na santiago bernabue, ko so igralci reala znali se pogovarjati z navijaci, deliti besede obcutke in vse...generacija

  • pesjan 18:28 16.april 2014.

    lahk kdo to prevede ,kaj ta striček govori ...LP...