Šport > Košarka
13 ogledov

Navijač OKC bo moral vrniti 20.000 $

navijač OKC met s sredine Youtube
Navijač Oklahome City Thunder, ki je z zadetim metom s sredine igrišče zaslužil 20.000 ameriških dolarjev, bo ostal brez prislužene nagrade.

Cameron Rodridguez je 18. novembra na tekmi Oklahome City Thunder zadel met s sredine igrišča in prejel ček v višini 20.000 ameriških dolarjev (približno 15.000 evrov).

Rodrigez je že četrti navijač, ki mu je od marca letos uspel tovrsten podvig. Na njegovo presenečenje pa se je zataknilo pri izplačilu denarja. Rodriguez je namreč član košarkarske ekipe Southwestern College iz Winfielda v Kansasu, pravila Združenja univerzitetnih športnikov (NAIA) pa mu prepovedujejo, da bi služil s svojim košarkarskim talentom.

Banka MidFirst Bank, sponzor tekmovanja v metu s sredine igrišča, je predlagala, da denar nakaže dobrodelni organizaciji po njegovi izbiri. Vsi vpleteni so se na nastalo zagato odzvali na dostojen način, vključno z Rodriguezom, ki naj bi že izbiral med dvema organizacijama.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.