Šport > Nogomet
22 ogledov

Navijač PSG Zlatana izsiljuje z 12 izzivi

Zlatan Ibrahimović Zlatan.fr domena spletna stran PSG Paris Saint-Germain Zlatan.fr
Neimenovan Francoz je z zakupom domene Zlatan.fr po prihodu Zlatana Ibrahimovića v Paris-Saint Germain zadel v polno. Zdaj prek spleta izsiljuje bogati pariški klub in švedskega napadalca. Domeno bo prodal le, če Ibrahimoviću uspe izpolniti katerega izmed 12 izzivov.

Lastnik domene Zlatan.fr se je označil za navijača Paris Saint-Germaina. Pariški klub je s prihodom bogatih arabskih lastnikov v klub privabil zveneča imena, med njimi tudi nekdanjega napadalca Ajaxa, Juventusa, Interja, Barcelone in AC Milana Zlatana Ibrahimovića.

Švedski reprezentant se je v francoski prestolnici znašel odlično in postal prvi strelec kluba, omenjeni navijač pa je zaznal tržno nišo in zakupil francosko domeno z njegovim imenom. Tam je 1. januarja tudi objavil naslednjih 12 izzivov, izmed katerih mora Ibrahimović za pridobitev domene izpolniti le enega.

12 izzivov za Zlatana Ibrahimovića:

1. Ponudi mi posvečen dres PSG z mojim imenom in naslednjim citatom: "Po Zlatanu si ti res najboljši!"

2. Ostani pri meni doma za en mesec. Tako bom lahko vse življenje govoril: "Ibra? Seveda, nekaj časa je spal na mojem kavču."

3. Ponudi tri doživljenjske sezonske vstopnice dvema mojima prijateljema in meni. Seveda govorim o častni tribuni ... Ne poskušajte me pretentati s svojimi dre**stimi vstopnicami za tribuno H Blue …

4. Pribori si enajstmetrovke proti meni na Parku princev, ker predstavljaš domačo ekipo in nimaš nobenega izgovora, če te premagam.

5. Premagaj me v tekvondoju. Slišal sem, da nisi slab. Ker se nikoli nisem ukvarjal s tem športom, ti predlagam, da izbereš ta izziv.

6. Podari mi enega izmed tvojih trakov za lase. Samsonova moč je prihajala iz njegovih dolgih las. Mislim, da pri tebi deluje enako. Potem si lahko zraven naredim še prstan, kar mi bo prinašalo moč do konca življenja.

7. Premagaj me v Fifi 2013. Lahko izbereš ekipe, ampak vseeno mi zaupaj, nimaš možnosti, da bi ti uspelo.

8. Zadeni gol s škarjicami z več kot 30 metrov na uradni tekmi. Hecam se … To ni realistično.

9. Dovoli mi, da te udarim po licu, ne da bi rekel besedo ... V javnosti, seveda.

10. Ponudi mi svojo golo (do pasu, op. a.) in podpisano fotografijo za moje dekle. Če sem iskren, od vseh izzivov ta ni moj najljubši. Na živce mi že gre, da moram gledati sijaj v njenih očeh, ko vidi, kako si po koncu tekme slečeš dres.

11. Naredi tako, da bo Neymar podpisal za PSG med prestopnim rokom leta 2013.

12. Preprosto me prosi, da ti dam to domeno zastonj ... Ampak iz oči v oči – in kot poklon Guillaumeju –, pa v francoščini, seveda.

Komentarjev 1