Šport > Nogomet
29 ogledov

Navijači Newcastla bodo protestirali

Arsenal - Newcastle Reuters
Slaba forma Newcastle Uniteda je močno ujezila navijače, ki bodo na naslednji prvenstveni tekmi proti Cardiffu izvedli protest.

Newcastle United si je kljub slabemu začetku sezone, obstanek v prvi angleški nogometni ligi zagotovil že pred časom, ta 'uspeh' pa nato proslavili s šestimi zaporednimi porazi. Navijači so nad moštvom izredno razočarani, predvsem zaradi pomanjkanja želje, ki je bilo močno opazno tudi ob zadnjemu prvenstvenemu porazu proti Arsenalu, ko so izgubili z 0:3

Čeprav je ekipa serijo porazov začela brez kaznovanega trenerja Alana Pardewa, ki se je vrnil šele na omenjeni tekmi s topničarji, pa je prav on postal tarča največjih kritik navijačev. Ti si želijo njegove glave, v ta namen pa bodo na naslednji prvenstveni tekmi izpeljali protest. V 69. minuti tekme s Cardiffom bodo podporniki kritik vstali in zapustili St James's park. Ta minuta je bila izbrana v spomin na leto 1969, ko je Newcastle zadnjič osvojil kakšno lovoriko, takrat so slavili v tekmovanju velesejemskih mest, predhodniku današnje evropske lige. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.