Šport > Nogomet
23 ogledov

Navijači po vstopnice na črni trg

črna gora navijači nogomet Reuters
Angleški navijači naj bi za vstopnice za tekmo proti Črni gori na črnem trgu skupno odšteli več kot 400 tisoč evrov. Črnogorska nogometna zveza naj bi potujočim navijačem namreč namenila vsega 1250 sedežev.

Reprezentanca Črne gore je na tekmi z angleško izbrano vrsto iztržila remi (1:1) in zadržala prvo mesto na lestvici skupine H. Prvi zadetek na tekmi je v šesti minuti dosegel Wayne Rooney, slabih 15 minut pred koncem rednega dela pa je končni izid postavil Dejan Damjanović.

Tekmo so si ogledali tudi številni angleški navijači, ki naj bi na črnem trgu za vstopnice skupno zapravili več kot 400 tisoč evrov. Cene vstopnic naj bi dosegale kar petnajstkratno vsoto svoje dejanske vrednosti.

Hart: ''To je bila njihova edina možnost''

Angleži so bili po remiju razumljivo razočarani. ''Dosegli so neizdelan zadetek. Verjetno bodo rekli, da se je že dolgo obetal, vendar menim, da je bila njihova edina možnost za zadetek, če se po odbiti žogo nekdo znajde na pravem mestu v pravem trenutku,'' je po tekmi povedal vratar Joe Hart.

Angleška reprezentanca ima sedaj dve točki zaostanka za Črno goro, a Hart je prepričan, da bitka za prvo mesto še ni odločena. ''Poskusili bomo. Povsem preprosto je; če premagamo Črno goro doma in dobimo ostale tri tekme, potem bo dovolj,'' je zaključil Anglež.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.