Šport > Nogomet
21 ogledov

Navijača zajeli ognjeni zublji

navijač ogenj Youtube
Na tekmi poljske nogometne lige se je zgodil bizaren incident, ko se je navijač zaradi reakcije prižgane rakete na solzivec znašel v primežu ognjenih zubljev.

Tekma na stadionu Miejski med domačima Śląsk Wrocławom in Zagłębie Lubinon bi se kmalu končala tragično, potem ko je navijač gostujoče ekipe s prižgano raketo poskušal preplezati ograjo, zaradi česar ga je policist popršil s solzivcem.

Navijača so za trenutek zajeli ognjeni zublji, ki so na srečo hitro ugasnili, tako da jo je nesrečnež odnesel brez večjih posledic, poročajo lokalni mediji. Ali se je policist zavedal kemijske reakcije, ki jo lahko povzročita ogenj in solzivec, ni znano.

Dogodek je v objektiv ujel tudi eden od navzočih fotografov. Njegovo mojstrovino si lahko ogledate TUKAJ.

Komentarjev 2
  • Gigii 10:18 29.april 2014.

    se na slikah vidi da so ga za sekundo res zajeli. Pač reakcija.ME PA RAZKURI KO NOVINARJI PIŠETE DA JE SKUŠAL PREPLEZATI OGRAJO Z BAKLO V STILU KOT DA BI HOTEL LETETI NA IGRIŠČE PA JO OPALITI PRVEMU IGRALCU ...prikaži več V GLAVO.novinarju, ki je to napisal: Preplezati in splezati na ograjo je JEBENA RAZLIKA !

  • Avatar Syn
    Syn 21:54 28.april 2014.

    Kje vi vidite na tem posnetku kakšne ognjene zublje mi res ni jasno. 2x sem šel video skozi in na posnetku so samo navijači z baklami ki navijajo. In to je vse.