Magazin
3966 ogledov

Nazadnje sem privolila v troje

moški, dve ženski, trojček, v troje Žurnal24 main
Povsem gola sem ležala na raztegnjenem kavču in gledala v majav strop. Noge sem imela razkrečene, desno na tleh, levo pa prislonjeno ob steno. Nikamor se mi ni mudilo.

Tisti dan sem imela planiran le za zabavo in sprostitev. Oboje je sprva prišlo v eni osebi in sicer Eriku, ki medtem niti za trenutek ni odmaknil ust od moje pohotne muce. Njegove roke so božale moje vzburjeno telo, grabile za jedre dojke, prsti pa so se poigravali z okraskom v bradavički. Z okraskom za katerega sem trpela silne muke ob prebadanju. Moža sem z Erikom varala že vsaj tri leta. Sprva mi je še udarjalo na slabo vest, potem pa vse manj in manj. Skoraj nikoli ga ni bilo doma, slišala pa sem tudi nekaj zgodbic, po katerih naj bi redno obdeloval svojo tajnico v službi, kasneje pa še celo njeno sestro.

Erik je imel hišo na obali kamor me je redno vozil vsak petek ali soboto. Odvisno od tega kdaj sem imela čas. Obdelovala sva se na njegovem raztegljivem kavču, včasih na vrtu, nekajkrat pa celo nedaleč stran od plaže med borovci. Z njim je bil vsak trenutek ena velika perverzija. V kolikor nisva mogla takoj seksati, pa sva vsaj govorila o tem in tuhtala kje bova. Vsako minuto z njim sem pohotna in komaj čakam, da prideva na samo. Celo v restavraciji mu ne dam miru in ga pod mizo dražim z nogo. Zgodilo se je že, da sva morala za mizo ostati še precej po večerji, ker ni mogel vstati s trdim tičem v hlačah.

Še dobro, da njegov kavč ne zna povedati, kaj vse je že videl. Nazadnje sem privolila v troje in ni mi bilo žal. Daša, njegova dobra prijateljica je bila prava pohotnica. Četudi ne bi vedela, da se bomo dobili zaradi seksa, bi verjetno kmalu razvozlala poglede seksualne sestradanke, ki ne ve natanko ali bi prej naskočila bejbo ali tipa. Bilo ji je vseeno in rada se je dajala dol z enimi in drugimi. Čakala je nekoliko zadaj in opazovala Erika kako z usti obdeluje mojo češpljo. V strop sem gledala zato, ker mi je bilo še vedno nenavadno to, da je z nama še tretja oseba. Stopila je bližje in zdaj se nisem mogla izogniti njenim očem. Videti je bila sproščena in pripravljena na akcijo. V erotičnem perilu je bila delovala kot kurbica, ki je prišla oddelat svoj poziv.

Sklonila se je nadme in se mi povsem približala s svojimi usti. Do tistega trenutka še nikoli nisem poljubila druge ženske. Vse je enkrat prvič in tisti poljub je bil nadvse prijetna izkušnja. Kmalu sva se pošteno zalizali in čutila sem kako me iz globin napada neka nova pohotnost. Potem so njene čutne ustnice zapustile moj obraz in ob rednih poljubih na mojo golo kožo, počasi polzele vse do vzburjenih prsi. Takoj se je lotila nabrekle bradavice v kateri se je svetil okrasek.

Priznati moram, da tako divjih občutkov še nisem poznala. Mešalo se mi je od potrebe in s prsti sem se zarila med svoje noge pod Erikov obraz, ter pričela božati razvneto muco. Zaželela sem si njenega jezika tam spodaj a ji nisem upala izraziti svoje želje na glas. Vedela sem, da bo prej ali slej prišla tudi do tja in nisem se motila. Znala mi je pričarati nevsakdanji orgazem in za nekaj časa sem morala iz ust vzeti Erikovega tiča, da sem lahko prišla do sape. Vse se je odvijalo tako hitro, da sploh nisem vedela kdaj se je kdo premaknil drugam. Kar naenkrat sem imela nad seboj njeno zadnjico, ko se je z nogama zavihtela preko mene. Spustila jo je navzdol proti meni vse dokler nisem okusila njene ženskosti. Prvikrat v življenju so se v mojih ustih znašli sokovi druge češplje in bilo je … noro dobro!

Obdelovala sem jo kot zmešana in z veseljem prisluhnila njenemu ječanju, ki pa je zares glasno postalo, ko se je nad menoj znašel še Erik in prislonil svojega tiča med njeni razprti ritnici. Opazovala sem kako jo je božal z njim, se poigraval okoli njene danke, potem pa ga z dlanjo potisnil navzdol in zasedel prostor, ki sem ga še nekaj trenutkov nazaj obvladovala jaz s svojimi usti. Strmela sem v prizor pred seboj, ki je bil, tako kot vse ostalo, zopet nekaj novega zame. Njene vroče ustnice med mojimi nogami, Erikov korenjak v njeni češplji tik pred menoj in misel na to kaj vse bomo še počeli, je bilo krivo za moj naslednji vrhunec ob katerem nisem štedila ne glasu ne besed.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.