Magazin
120 ogledov

Ne boste verjeli, kaj mora prenašati Mirelin Andrej

Andrej Voyo/ zurnal24.si
Mirelena sestrična Ivana je prejšnji teden omenila, da bo Andrej svojo radoživo partnerko Mirelo morda celo vzel nazaj. Pa je temu res tako?

Andreja smo poklicali in vprašali, ali ima res namen oprostiti Mireli kot je to namignila Ivana. "To ni res, sem jo že poklical in vprašal, od kod ji te informacije. To govori kar sama od sebe. Jaz sem odločen, da jo zapustim oziroma sem jo že, saj sva se s sinom preselila v hišo mojih staršev. Vsi mislijo, ker sem ji prevaro oprostil prvič, da jo bom tudi drugič, a drugače je, če te nekdo prevara in za to vesta dva, trije ali cela Slovenija. Sicer sem slišal, da v Novem mestu po lokalih celo stavijo, ali jo bom vzel nazaj. Take sramote si ne bi naredil," nam je zaupal Andrej. 

Mireli sicer iz srca želi, da bi zmagala, šova že dolgo ne gleda, spremlja pa naslovnice, ki so polne novic o njegovi nekdanji ljubezni. Sam nove simpatije nima, saj je osredotočen na vzgojo sina, zaupal pa nam je, ali je morda stopil v stik z Markom. "V stikih nisva bila, le pisal sem mu na Facebook, da meni ne rabi nič razlagati, ker je rekel, da se je pripravljen z menoj pogovoriti. Jaz osebno mu ne verjamem, da ni vedel, da je Mirela vezana," še pravi Andrej.

 
Komentarjev 12
  • Stripy11 08:23 25.maj 2016.

    Očitno je da si je morala najt mlajšega jebacha...ker zgleda da s tabo ni bič...Nabavi si modre tabletke...

  • Andrej Laharnar 20:06 24.maj 2016.

    haha lahko imas ti teh 37 k in njo. Se ti zdi da jaz rabim denar. :) nisem imel nikoli problema s tem vodim zelo uspesno firmo. Meni denar ne pomeni nic. To je navjecje zlo ki nas poneumlja. Pomen ...prikaži več ima moj sin ki mi je vse in za njega zivim to mene dela srecnega in me osrecuje. To je pomen zivljenja!!! Tisti ki misli da bo srecen z denarjem se dalec moti. Lp

  • Jaka Kranjski 18:09 24.maj 2016.

    Andrej glavo pokonci. Mirela te ni vredna, zaslužiš si veliko boljšo partnerico.Lp Jaka