Magazin > Film & Glasba & TV
94 ogledov

Ne boste verjeli, kdo je odkril Katayo!

kataya Facebook
Kataya se bo preselila v Los Angeles.

Kot kaže, je Katayi čez lužo uspel veliki met. Lepotička je namreč spoznala slavnega producenta in štirikratnega dobitnika grammyja Kuka Harrella. Ta naj bi ji po pisanju Lee obljubil, da ji bo pri pevski karieri pomagal.

Kataya se je zato odločila, da pospravi kovčke in se preseli v Los Angeles. "Tega sicer še nihče ne ve, ampak selitev v Ameriko je dokončna, le še vse potrebne papirje in birokratske obveznosti opravim, spakiram kovčke in obrnem nov list v svojem življenju,“ je povedala za omenjeno revijo.

Kdo je Kuk Harell?

Thaddis "Kuk" Harrell je eden najbolj iskanih vokalnih producentov v glasbeni industriji (Naloga vokalnega producenta je, da iz pevca izvabi najboljše, kar premore. To pomeni, da mu pomaga tudi pri izboru prave tehnike petja in poskrbi, da je pesem slišati čim bolj avtentično.). Harrell je med drugim delal z Jennifer Lopez (album Love?) in Rihanno (album Only Girl in the World). Je tudi eden od avtorjev Rihannine pesmi Umbrella, sodeloval pa je tudi pri nastajanju Beyoncejinih pesmi Single Ladies in I was here.

Komentarjev 3
  • KOJAK 14:41 21.september 2014.

    Se pravi še ena k gre pa bo KMALU nazaj. že Žana je šla v Ameriko igrat v ne vem kake filme, jaz še nisem videl filma z njo, potem je šla Maja Prašnikar na Filipine, pa je še vedno ...prikaži več doma, Sanda Auer se je odselile v Dubaj, pa je zdaj že doma. Zdaj gre pa še ta Kataya ki tako rada kaže svoje joške... no in čez eno leto bo že doma.

  • zic 13:31 21.september 2014.

    ajga, jst sm pa slišu, da en hokejist

  • Leon Plemeniti 11:02 21.september 2014.

    super