Magazin > VIP
73 ogledov

Ne boste verjeli, kje bodo Melanii Trump postavili spomenik

Melania Trump Profimedias
Melania Trump bo dobila svoj spomenik … Kje?

Spomenik, ki ga bodo postavili v čast Melanii Trump ne bo stal niti v Sloveniji niti v Združenih državah. Spomenik bo dobila v Bosni in Hercegovini.

Kot poroča portal indy100 naj bi imela Melania v BIH veliko oboževalcev. Po govoru na konvenciji republikanske stranke je direktor obutvenega podjetja Bem Marinko Umičević iz Republike Srbske v BIH Melanii poslal dva para čevljev. Kot je povedal takrat je to naredil "iz domoljubnih razlogov in prepričanja, da sta Trumpova v boju za Belo hišo žrtvi umazane kampanje".

Prav Umičević je tisti, ki upa, da bi slovenska manekenka v BIH dobila svoj spomenik. Kip v naravni velikosti načrtuje kar pred svojo tovarno. Kot poroča Sarajevo Times naj bi direktor podjetja že izbral oblačila, v katerih naj bi bil kip oblečen – odločil se je za čevlje in torbico bosanskih oblikovalcev. Kip pa bo naredil Stevo Selak, ki je naredil že kipa Trumpa in Putina. Kip bo narejen iz močne sadre in Selak obljublja, da bo kip ostal enak še naslednjih 50 let.

Poleg spoštovanja in ljubezni, ki jo Umičević goji do Melanie, želi kip postaviti kot darilo za njen rojstni dan, ki ga je praznovala 26. aprila. Direktor podjetja je Melanio povabil v Bosno in Hercegovino in želi, da bi imeli z Združenimi državami čim bolj prijateljske odnose.

Umičevića so zaradi novice o kipu poklicali mnogi evropski mediji: "Informacije potujejo zelo hitro. Nenehno me kličejo in sprašujejo, kje je Banja Luka. Poskušam čim bolje promovirati naše mesto in to je eden od načinov, kako uspeti."

 
Komentarjev 1
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 09:56 15.maj 2017.

    Hvala bogu,da ne bo v naši državi.Pasal bi najbolj v Avstrijo,saj se že celo življenje predstavlja za jodlarko,še priimek je dobil en S.Govori pa angleško približno tko zanič,kot Arni!