Slovenija
32 ogledov

"Ne joči, Virant"

Virant
1/5
Reševalni pas/Twitter
#virant preplavil Twitter. Savič: "Združevalna moč političnega humorja."

"Čeprav sem jo sprožil jaz, se zadeva ne bi mogla razviti brez zainteresirane javnosti, ki je v tem videla zabavni ventil za sprostitev, izražanje političnega protesta in drugo. Hkrati se je pokazala združevalna moč političnega humorja, ki je na malo višji ravni kot neumni in do konca abotni poskusi komercialne radijske postaje, ki je ne bom imenoval. In končno – pokazalo se je, da je bilo včeraj ljudem RES dolgčas," je komentar, s katerim je Domen Savič pospremil včerajšnjo poplavo predelav naslovov filmov in pesmi na Twitterju, katerih glavna oseba je bil Gregor Virant, predsednik državnega zbora in eden izmed pobudnikov vlade narodne enotnosti.

Savič, organizator psevdodokodkov,  je bil avtor prvega tvita #virant, s katerim se je odzval na "frnikolanje okrog Virantovih koalicijskih partnerjev".

Sledila je poplava domislic tviterašev, nekatere si lahko ogledate v zgornji galeriji.

Zahvala za pozornost

"Dragi tviteraši, hvala za nesorazmerno veliko pozornost. Sprejemam jo s ponižnostjo, primerno našemu volilnemu rezultatu," pa se je prav tako preko Twitterja odzval Virant. Dodal je, da bodo po praznikih znova izmenjavali stališča, sam pa bo v tem času intenzivno bral koalicijske pogodbe.

Komentarjev 4
  • caca 19:18 02.januar 2012.

    Dragi sodržavljani! Ne dovolimo da nas poneumljajo z nekakšnimi kvazi nacinalnimi razdvajanji. Živim v Sloveniji in sem državljanka Republike Slovenije, tako kot še približno 2 milijona drugih. In ni važno kje v Sloveniji živimo! V ljubljanskih Fužinah, na Ptuju ...prikaži več ali pa kjerkoli drugje. Če smo državljani te naše skupne Slovenije, smo vredni točno toliko, kolikor smo dobri kot ljudje in ne potrebujemo nikogar, ki nas bo delil na razne kategorije državljanov v odvisnosti od tega, od kod so ali niso naši predniki. Kdor ima kaj soli v glavi lahko uvidi, da takrat, ko nekomu uspe zasejati zrno razslojenosti med ljudi, dobi moč. Moč da s temi ljudmi manipulira, jih naščuva enega proti drugemu, sam pa to izkoristi za doseganje svojih koristi.Ne dajmo se! Ne dovolimo, da nas imajo za ovce in norce! Preprečimo manipulatorjem da sejejo zdraho med nas!

  • ZasekaMož 23:58 30.december 2011.

    PIKO5 Powers: The Spy Who Shagged Me

  • PIKO5 23:22 30.december 2011.

    Murgeljski stalinist ,prisega na balkanski kotel ,poln rdeče paprike ! Ko ga je podkuril,so bili nenadoma vsi volivci vladnih strank,kot vešče čez noč prilepljeni na njega ! Slovenskih domorodcev ,zadeva ni ogrela ! Še manj pa to,da bi nam ta ...prikaži več uvožena murgeljčanova,o pankarsko balkanska druščina vladala !