Slovenija
154 ogledov

Ne kmetoval, raje bo svetoval

Kmečka hiša/vila Gregorja Golobiča, Vinjole pri Luciji Suzana Kos
Gregor Golobič registriral s. p. za svetovanje.

Prejšnji četrtek se je v poslovni register vpisal novi samostojni podjetnik – Gregor Golobič. Na naslovu, kjer je bil nekoč po pripovedovanju sosedov oslovski hlev v Vinjolah pri Portorožu, je registriral dejavnost poslovnega svetovanja. Komu bo svetoval, ali res elektrogospodarstvu, smo ga vprašali prek SMS-sporočila, a odgovora nismo dobili. Naši sogovorniki sicer ocenjujejo, da svetovalnih pogodb ne bo sklepal neposredno, temveč se bo pojavljal kot podizvajalec drugih poslovnih subjektov.

 Golobič naj bi, kot je pred časom povedal za Večer, načrtoval sodelovanje z mariborskim razvojnim podjetjem zasavske Ultre, ki zaposluje 50 inženirjev. Podatek se zdi zanimiv zaradi načrtovanih projektov gradnje hidroelektrarn na spodnji in srednji Savi; Miloš Urbanija, ustanovitelj Ultre, pa je blizu tako vodstvu HSE kot nekaterim drugim podjetjem s področja elektrogospodarstva.

Komentarjev 3
  • dragec 10:15 16.september 2013.

    Gregor Golobič - svetovalec za kmetijstvo - bog pomagaj......????

  • LJ24 10:08 16.september 2013.

    živim za trenutek, ko ga bodo zaprli

  • ennanova 08:25 16.september 2013.

    Anton Komat - Kako korporacije izvajajo bioterorizemhttp://za-misli.si/subkultura/1172-anton-komat-kako-korporacije-izvajajo-bioterorizem