Šport > Nogomet
52 ogledov

''Ne le razočaran, ampak tudi jezen''

Sebastajn Cimerotic Boštjan Tacol
"Po zadnjem sodnikovem žvižgu pa nisem samo razočaran, temveč celo jezen, ker nismo zmagali, saj smo bili precej boljši v obeh polčasih," je po derbiju povedal Cime.

"Pred tekmo sem si želel, da Olimpija ne bi izgubila, po zadnjem sodnikovem žvižgu pa nisem samo razočaran, temveč celo jezen, ker nismo zmagali, saj smo bili precej boljši v obeh polčasih," je svoj pogled na razplet derbija med Olimpijo in Mariborom (0:0) predstavil legenda zeleno-belih Sebastjan Cimirotić, ki je še posebej žaloval za zapravljenimi priložnostmi Ljubljančanov v prvih 45-ih minutah: "V prvem polčasu so naši fantje z visokim tempom presenetili Mariborčane. Škoda, ker v teh trenutkih premoči niso zadeli."

"Olimpija mora nadaljevati v takšnem ritmu in se ne sme zaustavljati. Nič še ni izgubljenega, saj je v igri še ogromno točk. V soboto je na sporedu nova zgodba. Našo ekipo čaka bitka z Domžalami, proti katerim bo potrebno realizirati priložnosti in odnesti vse tri točke," je za konec dodal popularni Cime, ki opravlja delo trenerja v mlajših vrstah Olimpije.

Več na Goal.com/si/.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.