Slovenija
21 ogledov

Ne pospravljajte lopat za kidanje

sneg Anže Petkovšek
Danes bo oblačno, ob morju tudi megleno. Padavine se bodo razširile nad večji del države. Najvišje dnevne temperature bodo od 2 do 7, na Primorskem, kjer bo zapihala šibka burja, do 12 stopinj Celzija.

Zvečer se bodo padavine nekoliko okrepile in do jutra večinoma ponehale. Meja sneženja se bo ponoči spustila do okoli 500 m nadmorske višine.

Jutri bo na Primorskem delno jasno, pihala bo zmerna burja. Drugod bo oblačno, sredi dneva bo na vzhodu spet začelo deževati. Zvečer se bodo padavine razširile nad vso Slovenijo.

V noči na sredo se bo meja sneženja ob intenzivnejših padavinah večinoma spustila do nižin. Burja se bo še nekoliko okrepila.

sneg | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

V sredo bo oblačno, dopoldne bodo padavine na vzhodu Slovenije večinoma ponehale, drugod bo občasno še rahlo deževalo.

V četrtek bo večinoma suho vreme, več sonca bo v vzhodni polovici Slovenije in ob morju. Zjutraj bo po nekaterih nižinah megla.

Od petka do naslednjega ponedeljka bo prevladovalo delno jasno in suho vreme, le v petek in soboto se bo verjetnost za rahle krajevne padavine nekoliko povečala. V torek in sredo spet kaže na več oblačnosti s padavinami. Najvišje dnevne temperature bodo od nedelje naprej okoli 10 stopinj Celzija.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.