Slovenija
24 ogledov

Ne ustavljajte pod nadvozi

toča na avtocesti A. L.
Osrednjo Slovenijo so popoldne zajele nevihte z močnejšimi nalivi. Na Prometno- informacijskem centru opozarjajo, naj vozniki ne ustavljajo pod nadvozi in v predorih.

Popoldne so predvsem osrednjo Slovenijo zajele močnejše nevihte, v okolici Ljubljane je padala tudi toča. Ker so nevihte ovirale tudi promet in to v času končnice, je Prometno-informacijski center voznike ves čas opozarjal, naj ne ustavljajo pod nadvozi. Tudi tokrat opozorila niso zalegla. 

Jutri oranžni alarm

Da bodo nalivi še močnejši, predvsem danes ponoči in jutri dopoldne, so sporočili z Agencije za okolje (Arso). Za jutri so za celotno državo razglasili celo oranžni alarm in opozorili na hitro naraščanje manjših rek in hudournikov. 

Jutri bo oblačno in deževno, vmes bo ponekod tudi grmelo. Več padavin bo v severni polovici Slovenije. Ohladilo se bo. Najnižje jutranje temperature bodo od 11 do 15, ob morju 17, najvišje dnevne od 12 do 15, ob morju do 23 stopinj Celzija.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.