Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Ne zamudite zabave za celo družino!

smrkci
1/4
Žurnal24 main
V nedeljo, na predvečer svetovnega dneva sreče, v mariborski Cineplexx prihajajo Smrkci. Z obiskovalci se bodo družili na premieri novega animiranega filma SMRKCI: SKRITA VAS.

PLESNO OBARVANA SMRKASTIČNA ZABAVA ZA CELO DRUŽINO
Pestro dogajanje za celo družino se bo v nedeljo v mariborskem Cineplexxu pričelo že popoldan. Od 15-ih dalje bodo v preddverju kina za super vzdušje poskrbeli Smrketa, Smrkec in Ata Smrk.  Skupaj z najmlajšimi se bodo zabavali na plesni delavnici z Azro Selimanovič. Dogajanje bo popestril tudi nastop mladih plesalcev Plesne šole Sebastian.

OBISK EKIPE, KI JE SMRKCEM POSODILA GLASOVE
Premiere se bo udeležila izkušena ekipa igralcev, ki je malim čudežnim bitjem posodila svoje glasove. Poleg Katje Ajster – Kataya (Smrketa) in Janeza Hočevarja – Rifleta (Ata Smrk) pridejo tudi Smrkci; Jan Bučar (Glavca), Miha Rodman (Klada) in Primož Vrhovec (Bistri). Ter Jernej Kuntner (Gargamel), ki je ob enem tudi režiser slovenske sinhronizacije.

PREDEN ODHODOM DOMOV
Najmlajši se bodo po filmu razveselili sladkega Monte presenečenja in se lahko slikali s sinhro ekipo.

POTEK DOGAJANJA (19. MAREC, CINEPLEXX MARIBOR):
14:30 – otroški kotiček (pobarvanke Smrkci in baloni)
14:45 – prihod Smrkcev na modro preprogo (Ata Smrk, Smrketa in Smrkec) in slikanje z maskotami
15:15 – plesna delavnica z Azro Selimanovič
15:30 – nastop Plesne šole SEBASTIAN
16:00 – premiera filma SMRKCI: SKRITA VAS z obiskom sinhro ekipe

Več o dogodku; rezervacija ter nakup vstopnice.


O FILMU SMRKCI: SKRITA VAS
V filmu se bo Smrketa s pomočjo skrivnostnega zemljevida in v družbi prijateljev Glavce, Klade in Bistrega spustila na vznemirljivo pustolovščino skozi prepovedani gozd, ki je poln čarobnih bitij, da bi našla skrivnostno skrito vas pred zlobnim coprnikom Gargamelom. Na neverjetnem potovanju, polnem vznemirljivih odkritij in nevarnosti, bodo naši junaki razkrili najbolj smrktastrično skrivnost vseh časov.