Šport > Nogomet
12 ogledov

Ne želijo izgubiti Huga Llorisa

premier liga tottenham manchester united lloris Reuters
Trener Tottenhama Tim Sherwood se zaveda, da morajo zadržati ključne igralce, če se želijo boriti za najvišja mesta.

Angleški nogometni prvoligaš Tottenham Hotspur si vsako leto pred pričetkom sezone za cilj zada uvrstitev v Ligo prvakov, a se jim ta kljub dragim nakupom izmika. Eden izmed glavnih razlogov za to je, da izgubljajo nogometaše, ki igrajo ključne vloge v klubu. Tako so v preteklosti po odličnih sezonah v belem dresu odšli Gareth Bale, Luka Modrić, Dimitar Berbatov in še kdo. 

Letos je prvi na seznamu za odhod odlični vratar Hugo Lloris, ki je eden najboljših posameznikov pri Londončanih. Ker ti naslednje leto ponovno ne bodo igrali v elitni ligi prvakov se vse bolj namiguje, da ima Francoz dovolj in bo drugje poizkušal svojo srečo, njegovi delodajalci pa si seveda nadvse želijo, da se to ne bi zgodilo.

"Kolikor jaz vem, Hugo ni nikoli dejal, da bo zapustil klub, če se ta ne uvrsti v ligo prvakov. A brez dvoma, si vsi želimo, da bi ostal. Je izjemen vratar, pravi svetovni zvezdnik. Ne govori veliko, samo opravlja svoje delo in ko ga potrebujemo se vedno izkaže. Če bomo zadržali nogometaše takšnega kova bomo boljši," je dejal trener Tim Sherwood, ki upa, da ne izgubi še enega zvezdnika. Kar se tiče letošnjih ponesrečenih nakupov pa upa, da ti potrebujejo zgolj čas preden zablestijo, tako ot Modrić. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.