Magazin > VIP
58 ogledov

"Ne želim komentirati pisanja Požarja"

Zala Ribič Đurič Youtube
Zalo Đurić bomo videli v resničnostnem šovu, ki pa lepotički ne bo prinesel le novih izkušenj, ampak tudi denar.

"Ne želim komentirati pisanja Požarja. Naj ljudje verjamejo, kar hočejo. Se mi pa zdi nesmiselno, da se vtika v te zadeve," nam je na vprašanje, kaj pravi na članek Požareporta (Za slavo in 1000 evrov. Zakonca Đurić-Ribič dala hčerko v resničnostni šov!), odgovorila Zala Đurić in dodala, da nastop ni bila ideja njenih slavnih staršev, ki pa njeno odločitev podpirata: "Starša mi puščata proste roke, delam to, kar želim, saj mi zaupata. Rekla sta mi, da sem sama dovolj pametna, da lahko sama presojam o svojem življenju."

Tudi na Planet TV so glede plačila kandidatom redkobesedni. "Vsebine pogodb z našimi poslovnimi partnerji ali s sodelujočimi v šovih ne razkrivamo, saj moramo spoštovati poslovno skrivnost," se glasi njihov uradni odgovor, neuraden, a zanesljiv vir pa nam je po ovinkih priznal, da je televizija kandidatom za nastop res plačala. Koliko, nam ni uspelo izvedeti.

Zala, za katero se snemanje še ni začelo, nam je sicer povedala še, da v šovu vidi nov izziv. "Rada sprejemam nove izzive, to se mi zdi neka lepa izkušnja." Pravi tudi, da se bo v šovu pokazala takšna, kakršna je. "Ne bom se pretvarjala, ne bom lagala, ne bom si izmišljevala dogodivščin," nam je zaupala lepotička, ki sicer televizije ne gleda veliko, zato o resničnostnih šovih nima oblikovanega mnenja.

Na vprašanje, ali v šovu vidi priložnost za promocijo svoje glasbene kariere, pa nam je mladenka odraslo odgovorila: "Zdi se mi, da morata biti slava in prepoznavnost stranski učinek, ne pa prioriteta."

Komentarjev 12
  • Skippy 04:55 28.februar 2014.

    Kaj je zadnje čase s temi napadi na suhe ljudi? Slovenija je ena najbolj debelih držav na svetu, torej so problemi na nasprotni strani, a ne?

  • Arsha 15:16 26.februar 2014.

    Ok, po vseh prebranih komentarjih vidim, da ima večina ljudi še vedno probleme z nestrpnostjo. Poglejte, enakopravnosti pač ni in smo tu kjer pač smo. Mislim, da bi bolj morali privoščiti drug drugemu ne pa si polena metati pod noge. ...prikaži več Dajmo ljudje malo prijaznosti stisniti iz sebe ne pa same kritike kar vse povprek.

  • McBobo 13:56 26.februar 2014.

    Bolj se nebi mogel strinjati.