Magazin > VIP
204 ogledov

"Ne živim skur****** načina življenja"

Blaž Švab in Tanja Žagar mediaspeed
Modrijana Blaža Švaba ponovno povezujejo z novo lepotičko. Nam je izdal, kaj je res in kaj ne ...

Ali drži, da imate novo ljubezen, in sicer novinarko Karmen Pust?
Karmen poznam, ker me je večkrat intervjuvala, igrala pa je tudi v našem videospotu za pesem Moja. Krasna punca je, dobro se poznava, sva prijatelja, a če karkoli piše, so samo govorice, nikoli nisva nič imela. Tudi s Tanjo (Žagar op. a.) nisva nič imela, a so mi jo pripisovali.

Ste še vedno samski?
Trenutno sem sam in upam, da ne dolgo. Star sem 28 let in mislim, da si vsak normalen moški želi spoznati pravo polovico in z njo preživeti celo življenje. Zagotovo moj stil življenja ni igrati samca in letati s cveta na cvet. Za to preprosto ni časa in človek tudi ne more na tak način skrbeti za osebno higieno - s tem mislim higieno, ki je od znotraj. Prepričan sem, da bom spoznal, morda sem jo že, neko res krasno punco, s katero si bom ustvaril družino tako kot ostali Modrijani.

Jo boste predstavili medijem?
Tudi jaz si tega želim in zagotovo je ne bom skrival. Z veseljem jo bom vsem predstavil.

Zagotovo vas oblega veliko deklet?
Tudi če bi bile kandidatke, nimam časa, da bi si vzel prost večer za večerje, za kino in vse ostale stvari. Trenutno delam televizijsko oddajo, vsak teden sem na radiu, v službi, z Modrijani pa smo skupaj štiri dni na teden. Moram malo zadihati, tudi zato, da si bom lahko privoščil kakšno punco ali zmenek.

Torej ne živite tako razvratnega življenja, kot vam to pogosto pripisujejo mediji?
Če hočeš ljudem nekaj povedati, začutijo, ali si pri tem pristen in iskren. Ne moreš peti in lagati obenem. Na dolgi rok to ljudje vse začutijo. Razvratni stil življenja se na dolgi rok ne izide, saj človeka naredi praznega. Hvala bogu sem se zgodaj zavedal, da moram živeti nepokvarjen stil življenja, če hočem na dolge proge dobro delati. Tako kot sta pomembna gibanje in zdrava prehrana, so pomembni tudi odnosi. Mamljiv svet glasbe in medijev, kjer je več priložnosti, te hitro odnese, vendar se mi zdi, da smo Modrijani zelo zreli in trezni. Ne predajamo se nekim hedonističnim užitkom, pač pa s trezno glavo razmišljamo, kje bomo in kakšni bomo čez tri, šest in devet let. Ne živim skur****** načina življenja, če kdo to misli (smeh).

Lepo, da ste tako na realnih tleh.
Moraš biti, saj te teren hitro prisili, da stopiš na realna tla. Malo je pa tudi poklicna deformacija, saj sem kot socialni delavec predolgo delal tudi s pari. Te stvari so mi blizu in na dolgi rok to za človeka ni dobro. Če vsak dan 'šmiraš' malo tu in malo tam, te to sprazni in tudi ustvarjalen nisi več, kar se tiče glasbe in ostalih stvari. Po domače rečeno postaneš čuden, vsaj jaz tako mislim. Mick Jagger je bil pa poseben, njemu je to bolj uspelo.

Komentarjev 3
  • dostvasmam 16:12 15.november 2013.

    Blaž, kaj pa lažeš.

  • markus 18:06 10.november 2013.

    Jaz zelo cenim in spoštujem delo Modrijanov. Res so v svojem poslu skoraj najboljši v Sloveniji, vsekakor pa ne razumem tega pompa okoli njih in kako bi naj v vrsti stale dekleta za njih. Že kar krepko pretiravate. Noben ni ...prikaži več niti lušten, kaj šele lep, da bi lahko takšne pretirane stvari pisali. To ne mislim le vas kot medij, tudi druge strani pišejo, kako so zaželeni in podobno. Ne pretiravati, ker vsi vemo, da če ne bi bili tako poznani, da bi jih redko katera sploh pogledala. Malo morajo biti ti fantje bolj na trdnih, a realnih tleh.

  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 16:08 10.november 2013.

    In kaj naj bi "skur****** načina življenja" pomenilo?? A lahko nehate zvezdice uporabljat sej nismo v ZDA/Severni Koreji/Vatikanu