Šport > Nogomet
23 ogledov

Negovalka našla plačilno listo kluba HSV

Peter Knäbel, športni direktor HSV EPA
Nemška negovalka je v parku našla nahrbtnik športnega direktorja HSV-a in ga mu želela vrniti, a to nikakor ni bilo lahko.

Negovalka je v parku na travi našla več internih dokumentov nemškega nogometnega kluba HSV. Ob njih je ležal tudi nahrbtnik, v katerem je bilo več osebnih predmetov športnega direktorja HSV Petra Knäbla. Med drugim je 38-letnica našla več kreditnih kartic, ključev in vozniško. 

"Nahrbtnik s temi stvarmi mi je nekdo ukradel. Krajo sem tudi prijavil policiji," je za nemški Bild povedal Knäbel. 

Želela vrniti nahrbtnik, a ji nihče ni verjel

Poštena najditeljica je želela nahrbtnik čim prej vrniti športnemu direktorju, a so njeni poskusi bili neuspešni. Naslov, ki je bil zapisan na osebnih dokumentih ni bil več aktualen. Ženska se je nato obrnila na HSV, a ji tam niso verjeli.

"Dokumenti so bili starejši, zato jih nisem pogrešal. Pred nekaj dnevi sem se preselil, zato sem mislil, da je nahrbtnik v kakšnem kartonu, ki ga še nisem pospravil," je povedal Knäbel. Najditeljica je HSV večkrat poklicala, dokler ji niso končno verjeli.

Knäbel se je medtem osebno zahvalil 38-letnici, tatu, ki je nahrbtnik ukradel športnemu direktorju pa policija še ni našla. 

Komentarjev 2
  • marabunta 17:27 10.avgust 2015.

    ja in ???? a se je zjokala , ker ni na njihovi plačilni listi

  • kapibara 15:30 10.avgust 2015.

    Saj Severini so tudi pornič kao ukradli..