Šport > Nogomet
7 ogledov

Negredo končno Cityjev: za 25 milijonov evrov

Negredo Sapunaru Sevilla Zaragoza Liga BBVA Španija prvenstvo EPA
Predsednik Seville José María del Nido je potrdil, da sta se Sevilla in Manchester City dokončno dogovorila za prestop napadalca Álvara Negreda. Cena: 25 milijonov evrov.

Po več dneh usklajevanja zadnjih podrobnosti prestopa Álvara Negreda, sta se Sevilla in Manchester City le dogovorila za vse podrobnosti − posel za občasnega španskega reprezentanta in otroka Real Madrida bosta opravila v zameno za 25 milijonov evrov (+3 milijone morebitnega bonusa), postavni napadalec pa bo v novem klubu na leto zaslužil okrog 4,5 milijona evrov.

Negredo se bo od navijačev in soigralcev poslovil na večerni novinarski konferenci na stadionu Ramón Sánchez Pizjuán. Ekipa bo sicer še isti večer odpotovala na turnejo po Južni Ameriki. 

Morata noče na jug

"Če se ne bo zgodilo nič čudnega, se bomo še nocoj poslovili od Negreda," je že dopoldne dejal Del Nido. "City bo kupil izjemnega nogometaša, najboljšega španskega strelca v prvenstvu, Sevilla bo opravila izjemen posel z ekonomskega vidika, igralec pa bo podpisal pogodbo kariere."

Madridski športni dnevnik AS že poroča, da je Sevilla z Real Madridom začela pogajanja za prihod mladega napadalca Álvara Morate, ki bi ga bila pripravljena plačati z desetimi milijoni evrov. AS trdi, da si Morata prestopa ne želi, da pa bi reprezentanta Španije do 21 let Real s posebno klavzulo lahko odkupil nazaj tudi po prestopu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.