Magazin > Lepota & telo
1093 ogledov

Neisho bolezen prisilila v spremembo

neisha Marcela Krničar
Pevka Neisha je videti fantastično. To je razlog, da je spremenila svoj življenjski slog.

neisha | Avtor: Marcela Krničar Marcela Krničar
Neisha je za Žurnal24 povedala, da se je za spremembo življenjskega stila odločila po lanskoletnih težavah z zdravjem. "Veliko sem zbolevala, imela sem tudi mononukleozo, kar me je zelo potolklo, saj bolezen uničuje imunski sistem. Tako močno obliko te bolezni, kot sem jo imela jaz, ima le pet odstotkov obolelih. Težav sem se lotila holistično in poiskala pomoč svetovalcev, s katerimi sem na podlagi lastnih potreb, zdravstvenega stanja, krvne skupine itd. sestavila vadbeni in prehranjevalni načrt, ki mi zelo ustreza,“ je za Žurnal24 povedala pevka in dodala, da bi se morali vsi zavedati, da splošni nasveti strokovnjakov niso vedno koristni, saj smo si ljudje različni.

"Si to, kar ješ"

Neisha se večinoma prehranjuje vegansko, kar pa ne pomeni, da se kdaj pa kdaj ne pregreši. "Vsega se je treba lotiti s pametjo, s pozitivnim odnosom do življenja in ljubeznijo do sebe. Držim se sicer reka, da si to, kar ješ. Pomembno mi je, da je vse ekološko. Seveda tudi kdaj pa kdaj kaj popijem, a se potem tudi očistim. Treba je najti neko zdravo ravnotežje. Znam se poveseliti, se nagraditi in sprostiti. Ne obremenjujem se preveč, čeprav je pomembno, da imaš, ko si doma, neko rutino. Nisem pristaš diet. Na hrano je treba gledati kot na vibracijo, ne pa da med jedjo čutiš, kako ti krivda polzi po grlu. Uživaj in dobro ti bo delo.“

Pevka pa ne pazi le na to, kaj daje v usta, ampak tudi redno trenira. "Treniram vsak dan, kombiniram tek, hojo v hribe, delam vaje za moč z lastno težo, eksplozivno vadbo kardio kickboxinga pa dopolnjujem z vajami za ravnotežje ter z razteznimi vajami, za kar vse poskrbim z rednimi obiski joge."

 

Komentarjev 4
  • dragec 16:11 07.avgust 2016.

    kaj pa sex?????

  • 1slovenka 10:25 07.avgust 2016.

    fajn punca.temperamentna in vesela.dobra ustvarjalka glasbe in pevka....samo,če bi človek razumel,kaj poje....to bi bila pa češnja na torti...

  • izRODEk 08:31 07.avgust 2016.

    ...večinoma prehranjuje vegansko kar ne pomeni, da se kdaj pa kdaj ne pregreši... TO JE TO! Meso (predvsem rdeče) je na jedilniku 1X/teden ali še manj! Vsi ampak resnično vsi, ki so se (v zdravi meri) odrekli vsakodnevnemu natepavanju raznih ...prikaži več klobas in podobnih gravžev, govorijo isto - da se počutijo bolje - in tudi izgledajo bolje.Samo neumni ljudje se še bašejo z rdečim mesom!