Slovenija > Jaz poročam
28 ogledov

Nejevolja smučarjev na Voglu

Vogel Bralka
Dolga čakalna vrsta na Voglu danes med ljubitelji snega povzroča kar nekaj nejevolje. Zaposlenim sive lase povzročajo počasni pos terminali.

Na Voglu čakam že pol ure v vrsti za karto in nikamor se ne premaknemo, nam je sporočil bralec. Zakaj je tako dolga čakalna vrsta, smo preverili na samem smučišču, kjer so nam povedali, da se ubadajo s težavo, ki je ne morejo rešiti.

"Gre za pos terminale, ki tako počasi tečejo," je dejala Metka Zupančič in dodala, da obiskovalce "vsake toliko časa peljemo mimo blagajne, da karte kupijo na vrhu, saj imamo tam še eno blagajno. Malo pa se čaka, morda tudi pol ure. Ampak vidim, da se premikajo."

Vogel | Avtor: Bralka Bralka

Komentarjev 11
  • zdrej 10:26 02.januar 2012.

    Mi je hecno, ko se sploh ne znajdejo (Vsaj iz članaka je ta ko videti).Zakaj pa še niso zraven gotovinske blagajne odprli, pa naredili gotovinske vrste. Tista pa bi šla hitro mimo. No če je res samo POS terminal kriv.

  • rompi 19:32 28.december 2011.

    sem bila tudi v vrsti, grozno! vedno, ko grem gor, se znerviram! vse ful časa traja, tko da eno uro porabiš da prideš do snega...

  • suzana.kos 18:33 28.december 2011.

    sploh ni bila težava v načinu plačila, pos-ih, pač pa dejstvu, da sta delali samo dve blagajni, več sto pa nas je čakalo v vrsti za nakup karte...nato smo se postavili še v vrsto za gondolo... skoraj uro smo potrebovali, ...prikaži več da smo do smučišča prišli... če niso sposobni med prazniki in ob šolskih počitnicah nič za goste narediti, je bolje, da se sploh ne ukvarjajo s turizmom.... te zmaltretirajo še preden prideš do snega!