Slovenija
20 ogledov

Nejevolja zaradi zaprtja

Slovenska cesta v Ljubljani MOL
Slovenska cesta. S ponedeljkom tudi spremenjene linije LPP.

Od ponedeljka bodo lahko po Slovenski cesti vozili le avtobusi in taksiji, dostava bo mogoča med 6. in 10. uro, promet pa bodo na začetku zapore usmerjali redarji; zaprtje ceste bo testno do konca leta.

Danes jo bodo začeli preurejati. “Treba je pofrezati asfalt in narisati rumene črte, ker bosta le dva pasova,” napoveduje župan Zoran Janković. Vozila, ki bodo vozila po Slovenski cesti proti centru, bodo lahko zavila le desno na Gosposvetsko cesto, avtobusi pa tudi naravnost ali levo, zato se bodo spremenile avtobusne linije – 20 bo na primer zavila levo na Dalmatinovo ulico, zato bo deset minut hitrejša. “Ta in naslednji mesec je pričakovati veliko nejevolje, ker se bodo vrnili študenti,” pravi župan.

Komentarjev 10
  • Oxxo 10:10 22.september 2013.

    Vsaj eden, ki deli moje mnenje :-)

  • Oxxo 10:09 22.september 2013.

    manch - sprejemam tvoje mnenje in stališče. Imaš pravico do njega. Tako kot jaz do svojega. če si hodil po svetu veš, da je Ljubljana "vas". Problem je večinoma za tiste, ki še vedno mislijo, da se morajo v službo ...prikaži več pripeljati do vhodnih vrat.Jaz vidim s tem posegom lepo združitev "peš cone" od Tromostovja do parka Tivoli, tam stoječih kulturnih ustanov (opera, galeriji, muzej).

  • Oxxo 10:05 22.september 2013.

    Milan = ne bit živčen! To škoduje tvojemu egu,