Magazin > VIP
18 ogledov

Hajdi izdala otrokov spol

Hajdi Korošec Mediaspeed.net
Hajdi Korošec, ki se je poročila v soboto, nima le ene vesele novice, temveč kar dve ...

Ste imeli tematsko obarvano poroko, kot ste si jo želeli?
Poročila sva se 26. oktobra, poroka s cerkvenim in civilnim obredom se je začela šele ob sedmih zvečer, poročil naju je moj župnik iz mladosti, v hotelu pa smo imeli tematsko zabavo v disko stilu. Poročne obleke sicer nisem imela v stilu sedemdesetih, saj sva se držala klasike, vendar nič kičastega. Obleko sem si sposodila. Za priči pa sva oba izbrala najboljše prijatelje iz otroštva.

Koliko svatov ste povabili, s čim ste jim postregli?
Svatov je bilo osemdeset, poroko pa sva v rekordnem mesecu in pol organizirala kar sama. Imeli smo štirinajst jedi, hladni in topli bife, bolj kot hrana pa je izstopal žur, saj so se vsi držali kodeksa oblačenja, ki je bil v disko stilu. Od hipijev do disko div …

Kaj pa dekliščina?
Zažurali smo že v petek, saj so mi sodelavci prišli zapeti podoknico, moj oče je prinesel harmoniko in smo se zabavali kar do enih zjutraj, padel je tudi Naš kuža. Z možem - joj se moram kar navaditi, da ga pokličem tako, saj ni več moj fant (smeh) - sva vse vzela zelo sproščeno, sama pa nikakor nisem bila nevesta iz nočne more.

Ste moža na poročno noč presenetili s čim zapeljivim?
To naj ostane skrivnost, ki je le med nama (smeh).

Pod srcem pa nosite še eno presenečenje, kajne?
Nekaj se dogaja v trebuščku, nekaj plava v akvariju (smeh). Rok imam, čisto po moje, na 1. aprila … bomo videli, kako točen bo. Vemo še ne stoodstotno, a vse kaže na to, da bo fantek, kar nama nekaj preglavic dela predvsem pri imenu, saj sva bila bolj usklajena pri imenih za punčko. Priprave so v polnem teku, za oba je to prvič, tako da je tudi navdušenje na visoki stopnji. Oba komaj čakava tega vesoljčka, da pride na svet.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.