Magazin > VIP
505 ogledov

Nekdanja članica Bepopa spet noseča

Tinkara Peter Fortuna Foto Travnik
Tinkara Fortuna (nekoč Zorec) bo dobila tretjega otroka.

Nekdanja pevka že ima dve hčerki, 7-letno Tajo iz prejšnje zveze in leto in pol staro hčerko Vito, ki se ji je rodil v zakonu s Petrom Fortuno. Srečni par sedaj pričakuje še eno hčerko, ki jo bosta poimenovala Flora, je Tinkara razkrila za Story.

"Zdravi otroci, zdrava družina, sreča, topel dom in notranji mir. To je vse, kar si želim. Drugo je vse manj pomembno. A če sem čisto iskrena, sem to spoznala šele pred nekaj leti. Včasih sem imela drugačne prioritete. Z današnjo pametjo bi marsikaj v preteklosti naredila drugače, ampak potem zdaj ne bi bila tu, kjer sem,“ je povedala Tinkara in razkrila, kako je spoznala ljubezen svojega življenja, Petra. “S Tamaro (ženo Petrovega brata Silva Fortuno, op. avt.) se poznava še iz časov Bepopa, ko je delala v kozmetičnem salonu, kjer so me takrat razvajali. Po dolgih letih sva se leta 2010 srečali na neki dekliščini in med pogovorom ugotovili, da sva samska tako jaz kot tudi njen svak Peter. Zato me je čez nekaj mesecev povabila na svoj rojstnodnevni piknik, kjer sva se spoznala,“ je razkrila Tinkara, ki je vesela, da se je Peter takoj ujel z njeno hčerko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.