Magazin
124 ogledov

Nekdanja voditeljica bo odprla vrtec

Urška Pirš, Saprahiška
1/2
Arhiv Helen Doron
Nekdanja televizijska voditeljica Urška Pirš je po rojstvu sina ugotovila, da jo skrb za otroka izjemno osrečuje, zato se je odločila, da bo odprla vrtec. Ta pa je nekaj posebnega ...

Vrtec Saprahiška, ki bo svoja vrata odprl septembra, najmlajšim nudi prav posebno varstvo, saj poleg dnevnega varstva ponuja tudi nočno, sobotno in počitniško. Urška je program zasnovala tako, da spodbuja otrokovo samostojnost in ustvarjalnost, saj se zgleduje po pedagogiki Montessori, v sklopu programa pa bodo omogočali tudi zgodnje učenje angleščine po metodi Helen Doron. "Delo z otroki ali za otroke je čudovito poslanstvo. Ni je čistejše in bolj čudežne energije od tiste, ki ti jo daje otrok. Moj sin me je popeljal v svet otroštva, igre in domišljije, v katerem ponovno neizmerno uživam. Prav zato sem si zaželela 'hiško', kjer se bodo imeli otroci lepo. S pomočjo pravih ljudi se želja počasi uresničuje," nam je na vprašanje, zakaj se je odločila odpreti vrtec, odgovorila Urška.
Saprahiška bo pod svojo streho sprejela otroke od desetega meseca do četrtega leta starosti, za mesečno dnevno varstvo pa boste starši odšteli 490 evrov. "Cena nočnega varstva od 19.00 do 9.00 zjutraj z večerjo in zajtrkom je 25 evrov. Tematsko počitniško varstvo od ponedeljka do petka pa stane 75 evrov," je še povedala Urška in dodala, da bodo s počitniškim varstvom začeli že v avgustu, saj je povpraševanje precej veliko.

Poleg naštetih varstev bo Saprahiška ponujala še številne delavnice, učno pomoč za osnovnošolce, refleksoterapijo za otroke, svetovanja za starše in tako dalje. "Organizirali pa bomo tudi praznovanja rojstnih dni s tako imenovanim 'pižama partijem'," je zaključila Urška, ki še sporoča, da bo imela Saprahiška 23. avgusta dan odprtih vrat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.