Svet
34 ogledov

Nekdanji minister ni brezdomec, dela na privatni fakulteti

Kurir Žurnal24 main
Srbski mediji so se razpisali, da Slobodan Vuksanović, nekadnji šolski miniser v vladi Vojislava Kooštunice, doktor znanosti in visokošolski profesor, živi na ulici kot brezdomec. A izkazalo se je da to ni res. Novinarji Blica so ga našli na zasebni fakulteti.

"Slobodan Vuksanović, nekdanji šolski minister v vladi Vojislava Koštunice, doktor znanosti in visokošolski profesor, ni niti brezdomec niti ni brez službe," piše srbski Blic. "Zaposlen je kot profesor na zasebni Fakulteti za management, ekonomijo in finance ter živi v stanovanju v Vračaru."

Novinarjem Blica, ki so profesorja obiskali na Falulteti, je povedal, da je z delom, ki ga opravlja zadovoljen, da rad dela s študenti ter da živi v Vračaru, kjer je odraščal. 

S politiko se ne ukvarja že več kot deset let, leta 2014 je bil imenovan za docenta. 

Nekateri srbski mediji, med drugim Kurir, so se pred tem razpisali, da Vuksanović živi na ulici kot brezdomec. 

Nedavno naj bi ga po poročanju Kurira našli v enem od beograjskih parkov, premraženega in lačnega, potem ko so ga prijavili meščani. Na ulici naj bi pristal, ko je ostal brez zaposlitve na fakulteti ter razvezi zakona. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.