Šport > Košarka
27 ogledov

Nekdanji rival LeBrona prosi za uslugo

LeBron James DeShawn Stevenson EPA
Ameriški košarkar DeShawn Stevenson prek socialnega omrežja Twitter lobira za podpis pogodbe z Miami Heat.

''Želim si v Miami Heat!!! LeBron, poskrbi za to,'' je na Twitterju zapisal DeShawn Stevenson, ki ima za seboj neprepričljivo sezono v dresu Atlante Hawks, kjer je v povprečju dosegal skromnih 5.1 točke na tekmo. Ameriški košarkar poziva svojega nekdanjega nasprotnika LeBrona Jamesa, naj mu pomaga podpisati z aktualnimi prvaki iz Miamija.

Rivalstvo sega v sezono 2007/2008

Stevenson je z Dallas Mavericks leta 2011 v finalu lige NBA premagal Miami Heat in košarkarje vročice obtožil, da nimajo manir. Rivalstvo z Jamesom pa sega še nekoliko dlje, in sicer v sezono 2007/2008, ko je James še igral za Cleveland Cavaliers. Po zmagi Washington Wizards proti Cavaliersom je Stevenson dejal, da je James ''precenjen''. Košarkar Miamija izjave ni želel komentirati. ''To je tako, kot da bi Jay-Z rekel nekaj slabega o Soulji Boyu. Ni primerjave. Dovolj o tem,'' je dejal James.

Spor okrepila Soulja Boy in Jay-Z

Wizards in Cavaliers so se v sezoni 2008 pomerili v prvem krogu končnice, Stevenson pa je na tretjo tekmo povabil Souljo Boya, ki je zapel ob polčasu. Ameriški raper je dejal, da se je odzval na povabilo, ker se je LeBron norčeval iz njegovega talenta.

Odgovor LeBrona je sproduciral Jay-Z, ki je posnel pesem o Stevensonu, kar je Američana zelo razjezilo. Svoje maščevanje je dočakal leta 2011, ko je z Dallas Mavericks premagal Miami v finalu lige NBA.

Košarkarja se od takrat nista več ''spopadala'', Stevenson pa očitno upa, da mu lahko James pomaga do pogodbe z Miamijem. LeBron se na nenavadno prošnjo še ni odzval.

DeShawn Stevenson | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.