Svet
38 ogledov

Nekdanji sodnik poziva k Trumpovi razrešitvi

Donald Trump EPA
Nekdanji republikanski sodnik poziva k začetku postopka razrešitve ameriškega predsednika Donalda Trumpa.

Manj kot mesec dni po zaprisegi novega ameriškega predsednika Donalda Trumpa se je oglasil nekdanji republikanski sodnik Mark P Painter, ki meni, da je treba začeti postopek za Trumpovo razrešitev. Kot je zapisal za Cincinnati.com, je kongresniku Stevu Chabotu pripravljen pomagati oblikovati vsebino predloga. 

Painter je dejal, da si predstavniki ljudstva v preteklosti ne bi mogli privoščiti toliko "nezakonitih stvari, kot jih je Trump že naredil," je zapisal. "Kdo ve, kaj se bo zgodilo. Vsak nov dan je nova nočna mora. Ne opomoremo si od enega sapojemajočega napada na Ameriko, ko je naslednji podpisan, izdan ali tvitan. Vse to ob neprestanih lažeh." 

Painter pravi, da je do leta 2004 vedno volil republikanskega kandidata. "Težko je, ampak moramo končati to nevarno predsedovanje. Trumpa je treba takoj razrešiti in odstraniti. Samo kongres lahko začne proces," je poudaril. Dodal je, dasi morajo priznati, da so izvolili predsednika, ki je nevaren ameriškim vrednotam in da morajo ukrepati. 

dezurni@zurnal24.si

 

 
Komentarjev 2
  • Zmago 12:19 18.februar 2017.

    Nekdanji sodnik ???? Eni bi še z groba pametovali !!!Volitve so bile in PIKA. Da pa potem lahko vsak trot ruši nekoga, ki je bil izvoljen ???Zakaj eni lahko sprejmejo npr. Obamo, ko je pa nekdo z nasprotnega ...prikaži več tabora pa kar naprej neka ŠTALA po lažnivih medijih.Mi je pa prav všeč Trumpov odnos do medijev. Če širiš laži si LAŽNIVEC in takim ne gre zaupati, pa če se na glavo postavijo. Bojda je v Ameriki zaupanje v lažnive medije na zavidljivo nizki ravni.https://www.youtube.com/watch?v=fTwcwzqdPLk

  • privat 08:22 17.februar 2017.

    ta tramp samo serje klamfe...obroc okoli njega pa se stiska!! kmalu rasulo NATA?? Nato mora osvoboditi okupirane drzave da se ustavi rusko zver!