Magazin > VIP
52 ogledov

Nemci ne odobravajo Ane Ivanović

Bastian Schweinsteiger Ana Ivanovic Profimedias
Nemški tabloid poroča, da naj bi bili Nemci nezadovoljni z dekletom Bastiana Schweinsteigerja, srbsko športnico Ano Ivanović.

Eden najbolj priljubljenih nemških nogometašev Bastian Schweinsteiger zapušča Bayern, saj je podpisal pogodbo s klubom Manchester United. Trenutno je Bastian na pripravah v Združenih državah Amerike, Ana Ivanović pa ga čaka v Evropi. Nemški tabloid Bild poroča, da nogometni navijači niso navdušeni nad Bastianovim trenutnim dekletom, saj naj bi ta slabo vplivala nanj. 

Bild je celo primerjal Ano z nogometaševim nekdanjim dekletom Saro Brander. "Pred letom dni je v Riu de Janeiru bil Bastian glavni heroj, ki je finalno tekmo preživel tudi s poškodbami na obrazu. S tribune mu je zaljubljeno mahala Sara Brander. Točno eno leto po tem se je v njegovem življenju vse spremenilo,“ piše nemški tabloid.

Nemci so zelo razočarani, da zapušča Bayern in so večji del krivde zvrnili na Srbkinjo. "Ali bo Bastian z Ano prestopil v neznani svet Manchestra? Ali je Bastiana ljubezen do Bayerna minila?“ pišejo v Bildu. Članek pa se konča z besedami: "Nova ljubezen, nov klub, novo življenje.“

Prekletstvo svetovnega prvenstva v Braziliji

Po končanem svetovnem prvenstvu v Braziliji lansko leto, je kar nekaj nemških nogometašev končalo romance s svojimi dolgoletnimi dekleti. Poleg Bastiana so zvezo z dekleti zaključili Mesut Özil, Manuel Neuer in Sami Khedira.

Nekateri govorijo o prekletstvu zmage nemške reprezentance. Za enkrat so se z dekleti razšli štirje nogometaši, bomo videli, kaj se bo zgodilo v prihodnje. V reprezentanci je še vseeno kar nekaj nogometašev, ki so verjetno še vedno zaljubljeni v svoja dolgoletna dekleta.

Komentarjev 1
  • KLOBO 12:59 15.julij 2015.

    Vse kar pride iz balkana je Scheise !!