Magazin > Bizarno
47 ogledov

Nemci v adamovem kostumu koračili po Dubrovniku

Nagci na Stradunu 24sata
Na znani osrednji ulici v Dubrovniku Stradun, ki je vedno polna turistov in domačinov, so se policisti v petek zvečer ukvarjali s štirimi mladimi golimi Nemci.

Mladeniči so se sprva mirno sprehodili po več ulicah v mestu in Stradunu, ko so skoraj trčili v policijsko patruljo, ki jim je naročila, naj ji sledijo, je poročal Dubrovački vjesnik.

Mladeniči navodil policije niso upoštevali in so se podali v divji beg v bližnje uličice, nato pa se vrnili na Stradun, kjer so jih policisti prijeli. Odvedli so jih v policijsko vozilo.

Kot navaja časnik, so policisti ravnali korektno, bilo pa je opaziti, da so imeli največ težav zato, ker niso imeli ničesar, s čemer bi lahko zakrili razigrane gole mladeniče.

"Bolje kot tisoči turistov, ki samo žvečijo pice"

Nekateri Dubrovčani trdijo, da so bili fantje pijani, drugi njihovo razposajeno razpoloženje pripisujejo mamilom. Priljubljeni gledališki režiser Krešimir Dolenčić pa je dogodek komentiral z besedami: "Bolje štirje ekshibicionisti kot tisoči molčečih turistov, ki samo žvečijo pice", poroča zagrebški Jutarnji list.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.