Svet
17 ogledov

Nemčija: Policijska akcija zaradi oboroženega moškega

Saarbrücken EPA
V nemškem mestu Saarbrücken se je v eno tamkajšnjih restavracij zaprl oborožen in okrvavljen moški.

Oborožen moški se je zaprl v eno od restavracij. Po več urah je policistom uspelo vstopiti v stavbo in moškega razorožiti. Odpeljali so ga v bolnišnico.  

Kot poroča Bild, naj bi moški osebju restavracije Dubrovnik v mestnem središču ukazal, naj zapustijo prostore. Prav tako ni zajel nobenih talcev 

Protiteroristična enota je obkolila restavracijo in zaprla več bližnjih ulic. Policijski pogajalci so se trudili navezati stik z moškim, za katerega so priče dejale, da je v restavracijo prišel okrvavljen. 

Na podlagi do sedaj zbranih podatkov ocenjujejo, da ne gre za teroristično dejanje, temveč naj bi bile v ozadje psihične težave. Moški naj bi bil zet lastnika restavracije in naj bi bil nekoč zaposlen v omenjeni restavraciji. Po rodu je iz Makedonije, a že dlje časa živi v Nemčiji. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • primoz.g 17:17 07.avgust 2016.

    Še preden so ga razorožili so zagotovo vedeli da ni povezan s terorizmom, in da IMA psihične težave, ni kej policaji so ratali pravi modreci.Zadnje čase je cel kup intelektualcev, inžinerjev, ipd. z mačetami malo zaplesalo po EU