Šport
27 ogledov

Nemški derbi tudi na Arubi, ne pa v Severni Koreji

Borussia Dortmund, Bayern EPA
Derbi nemških velikanov Bayerna in dortmundske Borussie si bodo ogledali v 208 državah.

Ne le španski clasico med Barcelono in Real Madridom, tudi nemški obračun velikanov med Bayernom in Borussio Dortmund je izjemno zanimiv za ljubitelje nogometa po vsem svetu. Nemška nogometna liga (DFL) je sporočila, da si bodo sobotni derbi nemške bundeslige, ki se bo v bavarski prestolnici začel ob 18.30, tako lahko ogledali navijači v kar 208 državah, ki so članice Fife.

Le ena od članic krovne nogometne zveze ne bo omogočila prenosa - oziroma za to državo v vodstvu nemške lige nimajo podatka, gre pa za Severno Korejo. V vseh preostalih 208 članicah Fife pa so prodali pravice prenosa, so se danes pohvalili pri DFL.

Obračun med nemškim prvakom Bayernom, ki tudi v novi sezoni vodi na lestvici, ter podprvakom iz Dortmunda - rumeno-črnim sicer v domačem tekmovanju ne gre po načrtih, saj so za zdaj na zelo skromnem 15. mestu - si bodo tako lahko na primer ogledali tudi ljubitelji nogometa na Novi Kaledoniji, Komorih, Dominikanski republiki na na Arubi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice