Magazin > VIP
84 ogledov

Znana Slovenka ustavila promet

Nena Muršič
1/7
Facebook/Nena Nevenka Muršič
Nena Muršič je na dopustu neizmerno uživala, kar je videti tudi z dopustniških fotografij. Med drugim nam je razkrila, kdo je skrivnostni povodni mož.

Nena Muršič se je vrnila s šestdnevnega potapljanja, kamor se je odpravila s sinom. "S seboj sva imela osebnega inštruktorja potapljanja, ki je bil zelo skrben in zelo profesionalen. Imela sva se čudovito, ker oba obožujeva globine," nam je povedala Nena in dodala, da je "vedno sonce, če imaš sonček v srcu". 

Najbolj navdušena je bila nad potopom do ladje Argo, ki ga je opisala kot "potapljaški orgazem". "Meni je bilo res fascinantno, ko sem se potopila do potopljene ladje. Ti občutki so neverjetni."

Ustavila je promet

Čudovito izkušnjo je doživela tudi na poti od Labina do Rabaca. "Ko smo se peljali iz potapljaškega kampa Sveta Marina v Pulo je inštruktor v vzvratnem ogledalu slučajno zagledal slap in me vprašal, če bi se fotografirala. Odgovorila sem, da seveda. S prvega možnega parkirišča sva šla peš do slapu. Nastale so super fotografije, čisto spontane."

Fotografiranje je veliko pozornosti vzbudilo tudi med mimovozečimi. "Tisti, ki so se vozili v tej smeri, da so videli slap, so se ustavljali in gledali. Še dobro, da se ni kdo zaletel." 

Razkrila povodnega moža

Nena je na Facebooku objavila tudi fotografijo, na kateri jo skrivnostni povodni mož drži za nogo. Nam je Nena zaupala, kdo je skrivnotnež. "Povodni mož je inštruktor potapljanja in nič več. Sem še vedno samska," je v smehu dejala.

Nena je čisto navdušena nad potapljanjem, tako da ima v načrtu še nekaj potopov. V zimskem času pa bo obiskala Rdeče morje, ki je raj za potapljače.

Komentarjev 2
  • olaf 06:57 25.avgust 2014.

    Kdo je ta in kaj je pomembnega na tej novici?

  • Ziher 15:41 24.avgust 2014.

    Vesel sem zanjo, da se res potaplja v pravem smislu in, da je izplavala iz osebnih težav.