Magazin > VIP
230 ogledov

Neno je ujel skrivnostni tujec

Nena Muršič Nejc Ahlin
Po hudem razočaranju se je spet postavila na noge in je v vrhunski formi – dogaja pa se ji to, kar so ji napovedali.

Nena Nevenka Muršič, ki jo poznamo po šovu Big Brother, ima novega izbranca, vendar je zaenkrat o novi ljubezni skrivnostna, saj pravi, da je vse skupaj še zelo sveže. Vseeno pa srečna razkriva, da je tudi zanjo spet posijalo sonce. Po hudem razočaranju, ki jo je skoraj pokopalo, je spet zaživela in šla na boljše, o čemer za svojega nekdanjega zaročenca ni prepričana in pravi, da trenutnemu izbrancu ne seže niti do pet.

Nena pravi, da je razdrto razmerje s podjetnikom prebolela s pozitivnim mišljenjem in naravnanostjo. Po hudi krizi, ko je izvedela, da jo je prevaral, je zdaj poplačana za svojo pozitivnost, ki ji je prinesla same dobre stvari.    

Napovedali so mi tako prihodnost

"Poleg tega mi je lani tudi Ema Kurent napovedala, da bo zame posijalo sonce, da bom imela svetlo prihodnost, polno ljubezni. Njene napovedi se mi zdaj dobesedno dogajajo. Tudi če bi se uresničil le delček njenih besed, a očitno ima ženska pravi talent, bi bilo zame dovolj. V tistih kriznih trenutkih mi je znala pomagati, in to le z besedami. Vlila mi je novega upanja," pravi Nena, ki je spet samozavestna in sijoča. 

Pred časom ji je tudi neka druga prerokovalka dejala, da bo po Neno prišel poslovnež iz tujine: "Evo, tudi ona je zadela! Moški, ki sem ga spoznala, je več let živel v Španiji in na Švedskem, sicer pa je Nemec s slovenskimi koreninami. Morda je to to," se smeji Nena in pojasni, da njen novi prijatelj govori slovensko.

Hitrejša od dvigala

Nena, ki je tudi zaprisežena športnica, rada zavije na Šmarno goro, čeprav je tudi za rekreacijo našla nov hrib. "Našla sem bližji hribček v Črnučah, kamor tečem vsako jutro in imam svoj telovadni ritual. Nato sprintam v deseto nadstropje in naredim nekaj trebušnjakov še doma. Zdaj vem, da imam spet svojo nekdanjo kondicijo, ker v deseto nadstropje pritečem, preden se tja pripelje dvigalo," pove Nena, ki se srečna stiska k novemu izbrancu. 

Komentarjev 7
  • patron 20:52 16.april 2014.

    vedno pisana ko papiga......beeee

  • c1305166 10:47 16.april 2014.

    Še dobro, da ji ni Karin šlogala :)

  • Miha Kralov 10:18 16.april 2014.

    Ker je pa Kurentova napovedala, pol bo pa res držalo,ja, ;-) samo pazi, da ne boš spet razočarana, ker te je škoda !