Šport
59 ogledov

"Nepozabna življenjska izkušnja"

Jernej Kovač Zlatko Zahović Ljudski vrt zmagovalec nagradnega kviza Sport Klub
V studiu skupine Sport Klub je v sredo za vijolične junake stiskal pesti tudi zvesti navijač Jernej Kopač, zmagovalec nagradne igre skupine Sport Klub in spletnega portala Zurnal24.si.

Spremljanje dogajanja iz studia in druženje z legendami slovenskega nogometa je Jerneja Kovača popolnoma prevzelo, saj takšne priložnosti res ne dobiš vsak dan. Poleg ogleda tekme se je lahko na kratko podružil tudi z najboljšim strelcem slovenske reprezentance in športnim direktorjem Maribora Zlatkom Zahovićem.

"Že snidenje homogenega Maribora, ki dejansko čuti, spoštuje in živi nogomet, z zgodbo o odličnosti, ki jo narekuje prestižna Liga prvakov je sanjska zgodba o zasluženem uspehu. Če pa imaš možnost postati del nje, še več, v družbi legend, ki jo počasi, a vztrajno tkejo, je včerajšnji večer v Ljudskem vrtu nepozabna življenjska izkušnja," je po tekmi povedal Jernej, ki sicer prav danes praznuje rojstni dan.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.