Magazin > Lepota & telo
38 ogledov

Nepričakovan simptom, ki je razkril, da ima zvezdnica raka

Angie Everhart Profimedias
Manekenka Angie Everhart je imela raka na ščitnici.

Angie Everhart je bila vedno zelo aktivna. Med njenimi hobiji so jezdenje, potapljanje in sodelovanje pri ekstremnih športih. Vajena je bila, da je bilo njeno telo polno modric in da so jo včasih bolele mišice. Ko pa se leta 2013 ni mogla otresti bolečin v rami, je odšla k zdravniku. Pregled z magnetno resonanco je razkril, da je z njeno ramo vse v redu, v grlu pa so odkrili "črno piko“.

Ugotovili so, da ima raka na ščitnici. "Ko ti povedo, da imaš raka, spoznaš, da si umrljiv,“ je povedala 47-letna lepotica, ki se je v tistem času najbolj bala tega, da bi njej sin ostal brez mame. Angie je morala na operacijo in kmalu zatem so zdravniki razglasili, da je bolezen premagala. "Sedaj življenje cenim bolj kot prej. Sem bolj srečna oseba, saj se zavedam, da je življenje dragoceno. Pred boleznijo sem se dolgočasila. Težko me je bilo za kakšno stvar navdušiti. To se je sedaj spremenilo,“ je še izjavila v pogovorni oddaji z Oprah Winfrey.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.