Magazin > Bizarno
992 ogledov

Neprijetno: Vibrator izginil v telo in ni nehal vibrirati

vibrator Shutterstock
Namesto orgazma, je ob koncu samozadovoljevanja doživela paniko, strah in občutek sramote.

Emma Phillips je 24-letna učiteljica iz Velike Britanije se je med seksom s fantom preveč prepustila užitkom in 18-centimetrski vibrator je izginil v njeno telo skozi zadnjično odprtino. Najhuje od vsega, kot pravi sama, vibrator je še naprej deloval in vibriral v notranjosti njenega telesa.

Zgrabila jo je panika. Čeprav ga je čutila, da še vedno vibrira, ga nikakor ni mogla potegniti ven. Brez uspeha sta skupaj s fantom vibrator poskušala dobiti s pomočjo vilic za žar. Takrat je obema postalo jasno, da morata v bolnišnico. Emma in njen fant pravita, da jima je bilo grozno neprijetno, ko sta morala situacijo razložiti medicinski sestri, saj sta se pred seksom napila in v opitem stanju tudi obiskala zdravnika. Bila sta tako pijana, da nista mogla sama v bolnišnico, ampak je ponju prišlo rešilno vozilo.

Po opravljenem rentgenu so se odločili, da morajo Emmo operirati, saj ga drugače ne bi mogli dobiti, ne da bi poškodovali njeno zadnjično odprtino. Med operacijo je igračka še kar vibrirala. Zdravniki so jo tolažili, da se jim nenehno srečujejo s podobnimi primeri in ni nič hudega in ji ob koncu vibrator ponudili, da ga odnese domov. Ponudbo je zavrnila in jim predlagala, da ga vržejo v smeti. "Bila sem v takšnem šoku, da bolečin sploh nisem občutila," je povedala po operaciji.

Svojo zgodbo je želela deliti z javnostjo, ker je hotela opozoriti pare, da vseeno malo pomislijo, preden jim na misel pride kakšna bizarna ideja. Pravi, da naj se ne izogibajo obiska bolnišnic, če se jim zdi, da je to potrebno.  

Komentarjev 3
  • Božidar Dinič 19:43 11.oktober 2016.

    dobro da ni bil z dvema glavama in čili izvedba

  • KOJAK 16:31 09.oktober 2016.

    :) ...Brez uspeha sta skupaj s fantom vibrator poskušala dobiti s pomočjo vilic za žar.

  • izRODEk 12:22 09.oktober 2016.

    Že vidim naslednje Kitajske modele - z vrvico! :D