Magazin > VIP
17 ogledov

Nesramne reakcije na rojstvo Kiminega otroka

Kim Kardashian Kanye West FameFlynet
Zvezdnica Kim Kardashian je včeraj povila deklico. Mnogi so ji ob rojstvu prvorojenke čestitali, mnogi pa so se iz dogodka norčevali.

Na dan prihajajo nove informacije o porodu Kim Kardashian. Nekateri mediji so poročali, da naj bi Kim rodila s carskim rezom, kar menda ne drži. Porod naj bi bil popolnoma naraven. Ker se je otročiček rodil kar nekaj tednov prezgodaj, mora zaenkrat ležati v inkubatorju, še pišejo mediji.

Kim in otrokov oče, glasbenik Kanye West, sta iz vseh kotičkov sveta prejela številne čestitke. Nekateri slavni pa se z njima ne znajo veseliti. Med gršimi komentarji na Twitterju je bil zagotovo zapis igralca Jasona Alexandra (Seinfeld). "Honey Boo Boo bo sedaj videti kot članica Mense,“ je napisal. Honey Boo Boo je mala debelušna deklica, ki je čez lužo velika zvezda zahvaljujoč svoji mami June, ki malčico vztrajno pošilja na lepotna tekmovanja za najmlajše, ki so v Ameriki silno priljubljena. Jason je zapis pozneje umaknil.

Pevec Josh Groban je s svojimi sledilci prav tako delil vest o rojstvu deklice. "Moj Bog, ste slišali neverjetno novico. Danes se je rodilo 370 tisoč otrok,“ je zapisal. Sarkazma ni mogla zadržati niti televizijska voditeljica Sally Jessy Raphael. "Kim Kardashian je rodila en mesec prezgodaj? To je slab znak, če še otrok ne želi biti v tvoji bližini dlje, kot je zares potrebno.“ Komik Rob Delaney pa pravi: "Kanye je razumljivo bolj ponosen na svoj novi album kot na otroka.“ "V tednu, ko se je rodil otrok, v kina prihaja This is the end. Naključe? Verjetno ne,“ pa je bil nesramen producent JD Harmeyer.

Vsi na srečo nisi bili tako negativno nastrojeni. Med primernejšimi komentarji je bil zapis glasbenega mogotca Russella Simmonsa, ki je napisal: "Ni večjega darila kot otroški smeh.“ Kim in Kanye pa je med drugim čestitala tudi televizijska zvezdnica Bethenny Frankel.

Komentarjev 1