Magazin
617 ogledov

Nesramnica si je slekla modrček

modrček Victora's Secret
Njeno prelepo telo se je na veliki postelji nastavljalo v vse mogoče poze.

Posebne luči so prizor naredile še atraktivnejši in spodnje perilo, ki je bilo srž vsega skupaj, je bilo videti zares erotično. Fotoaparat je lačno shranjeval nove in nove posnetke, v drugem kotu pa je na trinožniku stala kamera in beležila prav vsak gib plavolase boginje v zapeljivi opravi. Ko se je brezhibno naličena obrnila proti objektivu in pohotno zožila veke, je spominjala na filmsko zvezdo. Zlati kodri so ji nagajivo padali na obraz, prsi so se napele v objemu rdeče čipke in njena roka je padla na ravno pravo mesto za idealen posnetek. Moški v tisti sobi ne bi zmogel ostati priseben.
Le on je lahko. Beni je bil vrhunski fotograf in je po naročilu največjih podjetij snemal foto in video gradivo za njihov PR in marketing. Več tisoč posnetkov istega produkta zanj ni bila nobena novost. Precej časa je potem vedno porabil, ko je moral izbirati najboljše kandidate, a na koncu je bilo njegovo delo vedno označeno s "Popolno".

Katjuša, tokratni model je z njim že imela izkušnje. Precej različne od zoprnih do izredno pozitivnih. Nečesa pa nikoli ni razumela. Zakaj je ne mara? Imela je občutek, da je gej, čeprav je zatrjeval, da ni. Že od prvega sestanka v njegovi pisarni, ji je bil všeč, a se jo je vselej ognil v velikem loku. Snemanje je bilo končano in Beni je pričel pospravljati opremo. "Danes si bila vrhunska," jo je pohvalil. "Nisem vedno?" je užaljeno vprašala in se prestavila na bok. "Kot vedno draga, kot vedno," se ji je v opravičilo nasmehnil. Že pogled s kotičkom očesa mu je pravil, da se znova pripravlja na napad. Ob vsaki priložnosti je prežala nanj, on pa se je obnašal kot zaprisežen duhovnik, ki nikoli ne pomisli na mesene radosti z žensko, za kakršno bi v resnici ubijal. Zakaj se je torej izogiba?

Prazne puhlice glede poslovnega odnosa so že davno izzvenele v njegovi glavi. Znova mu je nastavljala svoje popolno telo, ki mu bo še obilo ur mešalo drzne misli, ko bo izbiral deset pravih fotografij. Ko bi vedela, da si ga ničkolikokrat vrže ob pogledu nanje, se mu ne bi takole nastavljala. Ali pač? Čutil je, da tokrat ne bo zmogel. Preveč ga je vleklo, da bi se ji še upiral. Nesramnica si je slekla modrček in se ga drznila vprašati kam naj ga pospravi. Kot bi ne vedela, da ji tako kot ponavadi, promocijski materiali ostanejo v trajno last. Beni je globoko vdihnil, se zagledal v njene prodorne in iskrive oči, ter počepnil. Njeni lepi joški so ga pokončali in po mesecih odrekanja je vendarle padel v njen objem.  "Si tako trpela?" jo je vprašal, ko ji je dlan potisnil med noge.

Imela je povsem vlažne spodnjice in ko je roko potisnil vanje, ni imel nikakršnih težav več z gladko urejeno češpljico, ki se je kar sama natikala na njegov iztegnjen prst. Sladko je ječala, njene lepe oči pa so izginile za bogatimi trepalnicami. Ljubko polne ustnice so ji drhtele od vzburjenosti, njene prsi pa so se še močneje napele in ga vabile naj položi svoj obraz mednje. Bilo je tako lepo, toplo in zadovoljivo. Grabila ga je za tiča in ves čas prosila naj jo že končno obdela kot se spodobi. Omamljen od vseh poz, v katere se je v dnevih snemanja postavljala predenj, si je zaželel tiste, ko kleči na vseh štirih in svojo fenomenalno zadnjico moli visoko v zrak. Ni se dosti ubadal s spodnjicami, le v stran jih je potegnil in se zagozdil s svojim otečenim korenjakom v strahovito potrebno češpljo. Všeč mu je bilo, da je tako glasno cvilila, z dlanjo udarjala po vzglavniku in si glas dušila v njem. Ni poznal usmiljenja za ženske, ki so ga tako močno obnorele in same prosile za kazen. Krepko je objemal napeti in razprti ritnici, ter palca pritiskal ob njeno danko. Še glasneje je ječala in lovila zrak tam, kjer ga je bilo najmanj. Globoko pod vzglavnikom pod katerega se je skrila, da bi vsaj malenkostno ublažila krike, ki so se ji kot za stavo trgali iz grla vse dokler ni eksplodiral v njej in omahnil na njen hrbet.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.