Slovenija > Črna kronika
37 ogledov

Nesreča na eni, zastoj na drugi strani AC!

Nesreča na gorenjski avtocesti A. Z.
Na avtocesti pri Vodicah se je zgodila nesreča. A zastoji nastajajo na nasprotni strani avtoceste!

Med izvozom Vodice in počivališčem Povodje se je nekaj pred 6.30 zjutraj zgodila prometna nesreča na pasu avtoceste, ki pelje proti Gorenjski. 

Na portalu Uprave za zaščito in reševanje navajajo, da je voznik z osebnim vozilom zdrsnil s cestišča in se prevrnil na streho ter obtičal v obcestnem jarku. Gasilci so zavarovali mesto nesreče, odklopili akumulator in postavili uničeno vozilo nazaj na kolesa. V nesreči sta se dve osebi telesno poškodovali, oskrbeli so ju reševalci in prepeljali v UKC Ljubljana.

Bralec, ki se je peljal v službo z Gorenjske proti Ljubljani, nam je prek naslova dezurni@zurnal24.si opozoril na nesmisel, saj zastoji zaradi nesreče niso nastali v smeri Gorenjske, kot bi pričakoval, temveč je v smeri Ljubljane na drugi strani avtoceste nastal daljši zastoj zaradi voznikov, ki so mimo mesta nesreče vozili zelo počasi. 

Tudi Prometno-informacijski center je opozarjal voznike, naj nikar ne zmanjšujejo hitrosti in naj vozijo tekoče. Dodatno pa je kasneje pot proti Ljubljani otežila še nesreča pred cestninsko postajo Torovo, ki je povzročila daljši zastoj, zato se velja ta hip izogniti avtocesti med Kranjem in Ljubljano.

Kot smo poročali pred dnevi, je proti pasenju zijal ob nesrečah Dars pričel uporabljati posebne zastorje, ki so se takoj izkazali za zelo koristne.

Preberite še:

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.