Slovenija > Črna kronika
83 ogledov

Nesreča policistov na nujni vožnji

Nesreča policistov na nujni vožnji
1/12
Žurnal24 main
Pri prehitevanju je policijska marica trčila v avto, ki je zavijal levo, nato pa jo je odneslo v zid.

Na Verovškovi cesti v Ljubljani se je zjutraj okoli 7.30 ure zgodila prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženo policijsko vozilo. Kot nam je potrdila predstavnica ljubljanske policijske uprave Maja Ciperle Adlešič, je bilo vozilo na nujni vožnji. Vozil je iz smeri obvoznice proti Vodovodni cesti, pri vožnji skozi križišče pa je trčil v osebni avto  Volkswagen Jetta, katerega voznica je ravno takrat zavijala levo.

Poškodovana štiri vozila

"Po trčenju je vozilo zdrselo iz vozišča in trčilo v bližnji objekt. Pri tem so delci objekta poškodovali še dve parkirani vozili," je pojasnila.

Na srečo je za dva metra zgrešila črpalno napravo za plin, kar bi lahko imelo precej hujše posledice.

Policista (voznik in sopotnica) ter voznica belega avtomobila so se v nesreči lažje poškodovali in so bili z reševalnim vozilom odpeljani v Ljubljanski klinični center.

Komentarjev 15
  • lukaz 19:39 22.januar 2014.

    Ana: Pred letom ali dvema sem poklical 113, ker bi me patrulja, ki je šla skozi rdečo skoraj zbila. Lučke je prižgal samo za čez križišče. Očitno se jim ni dal počakat na zeleno luč. In odgovor policista na drugi ...prikaži več strani telefona je bil, da oni vedo kakšne so njihove pravice, jaz pa naj raje mislim na svoje dolžnosti do države! Uglavnem, naj se brigam zase.

  • Žurnalček 19:02 22.januar 2014.

    Zdaj se pa res vidi kdo je Ljubljančan in kdo s kmetov. Heba vas policaj in škoda na avtomobilih , kajti lahko je prišlo do katastrofe , ker je na drugi strani ulice plinsko skladišče in šest ogromnih 20m plinskih rezervoarjev

  • haudi 15:28 22.januar 2014.

    Poročilo Policijske postaje Ljubljana: "Nujna vožnja kolegov Policistov" je bila opravljena v skladu s pooblastili, ki jih slovenski POLICIJI dovoljuje ustava RS...;-) :-)