Svet
40 ogledov

Nesreče napovedal pred petimi leti

letalo kolesa vzlet pristanek Shutterstock
Ruski astrolog Pavel Globa je leta 2009 napovedal, da bosta julij in avgust 2014 slaba meseca za letalske družbe.

"Vsem bi svetoval, da se julija in avgusta 2014 vzdržijo letenja na kateri koli relaciji," je na novinarski konferenci leta 2009 v Moskvi dejal Pavel Globa. Rus je na tiskovni konferenci predstavil svoje napovedi za bližnjo prihodnost. Napovedal je, da bo leto 2014 težko v mnogih pogledih. Med drugim naj bi se vrstile letalske nesreče, predvsem v juliju in avgustu. 

Globa je pred petimi leti napovedal nemire v Ukrajini, ki naj bi prenehala obstajati tako kot tudi Evropska unija. 

Kriza vse do 2020

Leta 2014 naj bi se začel drugi val krize, ki naj bi bil še močnejši, čez tri leta pa naj bi mu sledil še tretji. Nato pa naj bi za človeštvo nastopil preporod. Ocenil je, da bo Rusija postala nova svetovna velesila, medtem ko bodo ZDA ta status izgubile. 

Vse napovedi pa le niso bile točne

Če je bil Globa pri napovedi letalskih nesreč in nemirov v Ukrajini točen, pa se ni uresničila njegova napoved o tretji svetovni vojni, ki naj bi se začela sredi olimpijskih iger v Sočiju. Pojavila naj bi se nova zavezništva med skandinavskimi in baltskimi državami ter Francijo, Italijo in Španijo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.