Šport > Nogomet
17 ogledov

Nevarni niso bili Grki, ampak Nemci

BVB vs. Solun, evropska liga EPA
Na tekmi med nemškim klubom BVB Dortmund in grškim Paok Solunom je prišlo so izgredov. In čeprav je nemški klub svoje navijače svaril pred grškimi huligani, le-ti niso bili problem.

Najprej so med tekmo evropske lige med nemškim klubom BVB Dortmung in Paok Solunom bile slišati le parole navijačev, kratko po polčasu pa so nemški "navijači" prižgali pirotehniška sredstva in jih metali s tribun. Z njimi so zadeli tudi nekaj medicinskega osebja ob igrišču. Posredovati pa je morala tudi grška policija, s katero so se nekateri nemški huligani tudi spopadli.

BVB vs. Solun, evropska liga | Avtor: EPA EPA
 
BVB vs. Solun, evropska liga | Avtor: EPA EPA

 

 

 

 

 

 

 

Že pred tekmo so nemški nogometni navdušenci negativno opozorili nase, ko so v centru Soluna pustošili po kavarnah in trgovinah.

Po informacijah nemškega portala Bild.de pa naj bi bili izgredi tudi ironično obarvani: pred tekmo je nemški klub svoje navijači opozarjal naj so pazljivi zaradi agresivnih grških huliganov. Opozorilo bi se moralo očitno glasiti drugače ...

Evropska liga, Skupina C:

PAOK Solun : BVB Dortmund 1:1 (1:0)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.