Šport > Nogomet
73 ogledov

Neymar o materi Damirja Skomine

Neymar Skomina Mönchengladbach Barcelona EPA
Brazilski zvezdnik je ostro reagiral na eno od odločitev slovenskega sodnika.

Nogometaši Barcelone so v sredo v okviru 2. kola skupinskega dela Lige prvakov po preobratu zmagali na gostovanju pri Borussii Mönchengladbach (1:2).

V 91. minuti, ko so Katalonci že držali ugoden izid, je ena od presoj slovenskega sodnika Damirja Skomine tako razjezila Brazilca Neymarja, da je ta v žaljivem tonu spregovoril o materi primorskega delivca pravice.

Španski mediji, ki s pomočjo strokovnjakov redno berejo z ustnic nogometnih zvezdnikov, so zapisali, da je Neymar v priljubljeni španski kletvici zabrusil, da je mati slovnskega sodnika "k**ba".

Skomina je Brazilcu pokazal le rumeni karton, nadaljne pričkanje Brazilca pa je preprečil prisebni kapetan Barcelone Andrés Iniesta.

Spomnimo: v lanski sezoni hrvaški nogometaš madridskega Reala Luka Modrić Skomini verbalno "je**l slovensko mater", nato pa se javno opravičil za svoje besede.

Razpavo Skomine in Neymarja lahko vidite na spodnjem posnetku (od 5:15 naprej).

Dan za varen avto

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.